Aizraujošs saviļņojums ar jauno, sportisko Nissan Pulsar ar DIG-T 190 dzinēju

  • 190 ZS (140 kW) dzinējs ar turbīnu apvieno jaudīgu veiktspēju ar izcilu ekonomiju un zemu CO2 izmešu apjomu.
  • Maksimālā grieze - 240 Nm un nevainojams elastīgums pie maziem apgriezieniem.
  • Visām versijām ar DIG-T 190 dzinēju - unikāli stila elementi.
  • Unikāli vieglmetāla diski un īpaša automobiļa salona apdare standarta aprīkojumā.
  • CO2 izmešu apjoms - sākot no tikai 138 g/km */**
  • Pieejams no 2015. gada pavasara.

Nissan pievieno sportisku akcentu jaunā Nissan Pulsar klāstam, ieviešot trešo dzinēja versiju - DIG-T 190. Jaunais benzīna agregāts ar turbīnu Pulsar klāstam pievienosies 2015. gada pavasarī, un automobilis leposies ar virkni papildu dizaina un materiālu atjauninājumu, kas atspoguļos tā sportisko potenciālu.

 

Sportiskais un līdz šim jaudīgākais Pulsar vēl vairāk pasvītro Nissan pievilcību, jo zīmols ar to atgriežas populārajā automobiļu „C" segmentā. Izmantojot to pašu dizaina un tehnoloģiju pieeju, kas padarīja Nissan par neapstrīdamu līderi krosoveru tirgū, šis automobiļa modelis ar DIG-T 190 dzinēju izceļ zīmola kaislību uz modernām tehnoloģijām un oriģinālu dizainu.

 

Radot 190 ZS (140 kW) jaudu pie 5 600 apgr./min., 1,6 litru DIG-T dzinējs ir viens no modernākajiem savā segmentā, ar maksimālo griezi 240 Nm pie 2 000 apgr./min. Radīts, lai nodrošinātu nevainojamu elastīgumu pie zemiem apgriezieniem, tas dāvā veiktspēju, kas pārspēj sāncenšus ar sešu pārnesumu transmisijām.

 

Kaut arī 1,6 litru DIG-T dzinēja jauda ir līdzvērtīga daudz lielākiem dzinējiem, tā degvielas patēriņš un CO2 izmešu apjoms atbilst krietni mazāku dzinēju rādītājiem - būtiska Nissan „izmēra samazināšanas" filozofijas priekšrocība. „Radīt vairāk, izmantojot mazāk" ir bijusi Nissan prioritāte jau vairākus gadus, un Pulsar DIG-T 190 ir perfekts tās piemērs. Neraugoties uz sportisko veiktspēju, tā degvielas patēriņš ir 6,0 l/100 km* un CO2 izmešu apjoms ir tikai no 138 g/km*/**. Dzinējs pilnībā atbilst Euro 6 un ir aprīkots ar virkni tehnoloģisku inovāciju, tostarp zemas berzes tehnoloģijām un atdzesētu izplūdes gāzu recirkulācijas sistēmu.

 

Taču Pulsar DIG-T 190 no pārējā šī automobiļa modeļa versiju klāsta atšķir ne tikai veiktspēja. Nissan ir izstrādājuši stila elementu komplektu, kuru mērķis ir izcelt jaunpienācēja sportisko raksturu. DIG-T 190 versijas ir pieejamas Acenta un Tekna aprīkojuma līmeņos un standarta aprīkojumā ir aprīkotas ar unikālu elementu klāstu. Tas ietver: īpašus vieglmetāla diskus (17" diski standarta aprīkojumā Acenta aprīkojuma līmenī un 18" diski standarta aprīkojumā Tekna aprīkojuma līmenī) ar dimanta formas spieķiem divos toņos - melnā un sudraba - un unikālus, sportiska dizaina priekšējos lukturus ar melnu apdari, kas nodrošina lielāku kontrastu pret lukturu hromēto apmali.

 

Hromēta izpūtēja apdare ietilpst standarta aprīkojumā, tādējādi izceļot Pulsar sportiskās iezīmes vēl vairāk.

 

DIG-T dzinēja versijām veidota unikāla automobiļa salona apdare, kas ietver priekšējo paneli visā tā garumā, kā arī trīs spieķu stūri un sēdekļus ar ādas apdari un izteiksmīgām, baltām šuvēm (tikai automobiļiem ar Tekna aprīkojuma līmeni). Vieglmetāla sporta pedāļi noslēdz automobiļa salona dizaina komplekta piedāvājumu.

 

 

* Pagaidu dati - pakļauti homologācijai.

** Izmešu apjoms ir atkarīgas no riteņu izmēra.

 

### 

 

Par NISSAN EUROPE 

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropā, vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 16 000 darbinieku. Pērn Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 695 000 automobiļi, tostarp mini-MPV, godalgotie krosoveri, SUV un komercautomobiļi. Šobrīd Nissan Eiropas tirgū piedāvā 24 dažādus inovatīvus produktus, un uzņēmuma mērķis ir kļūt par vislielāko Eiropā pārstāvēto Āzijas autoražotāja zīmolu.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. http://www.nissan.lv/

 

Ziņas avots - Nissan