Atklājot jauno Nissan Pulsar, Nissan automobiļu „C" segmentā ienes tehnoloģijas, stilu un segmentā plašāko telpu

 

  • Pilnīgi jaunais piecu durvju hečbeks definē Nissan inovācijas un dinamiku aizraujošā un jaunā veidolā.
  • Godalgotas tehnoloģijas, tostarp apkārtskata monitors un segmentā pirmās drošības un komforta sistēmas.
  • Spēcīgu, taču taupīgu dzinēju klāsts - visi aprīkoti ar turbopūti.
  • Izteiksmīgs slavenā Nissan DNS papildinājums.
  • Automobiļa dizains un konstrukcija izstrādāti, vadoties pēc Eiropas tirgus prasībām, un automobilis tiks ražots Nissan ražotnē Barselonā.
  • Pārdošanā būs pieejams, sākot no 2014. gada rudens.

Nissan kaislība uz inovācijām un tehnoloģijām pēdējo septiņu gadu laikā likusi mums mainīt priekšstatu par ģimenes automobiļiem. Tagad, izmantojot to pašu pieeju dizainam un oriģinālo domāšanu, kas radīja Qashqai, X-Trail un Note, Nissan atkal paplašina savu produktu klāstu ar aizraujošu un pilnīgi jaunu izaicinājumu ģimenes hečbekiem - Nissan Pulsar.

 

Apvienojot izteiksmīgu dizainu, tehniskās inovācijas un automobiļa salona plašumu, jaunais Pulsar automobiļu „C" segmentā ienes jaunu dimensiju, piedāvājot visas jau pazīstamās Nissan īpašības jaunā, stilīgā komplektācijā.

 

Pulsar ieviešana izceļ Nissan ambīcijas un mērķi piedāvāt atjautīgas dizaina un tehnoloģiju inovācijas vēl plašākai auditorijai.

 

Progresīvas tehnoloģijas

 

Kā Nissan autovadītāji ir pieraduši sagaidīt, jaunais Pulsar ir aprīkots ar plašu, pieejamu un noderīgu tehnoloģiju klāstu, kuru mērķis ir likt autovadītājiem just vēl lielāku pašpārliecinātību un komfortu. Nissan reputāciju kā segmentā jaunu tehnoloģiju ieviesējiem vairo plašs funkciju klāsts, kuras parasti ir tikai bagātīgākos automobiļu aprīkojuma līmeņos vai luksusa automobiļu modeļos.

 

Pulsar uzbūvē pilnībā ir integrētas arī Nissan modernās „drošības vairoga" tehnoloģijas - sistēmu un tehnoloģiju komplekts, kas visas kopā autovadītājiem nodrošina visaptverošu drošības funkciju klāstu.

 

Šis uzlabotais praktisko, taču ārkārtīgi moderno tehnoloģiju klāsts palīdz autovadītājiem ar pārliecību un pilnībā izbaudīt jaunā Pulsar potenciālu. Jaunajā Pulsar piedāvāto sistēmu vidū ir: avārijas bremzēšanas sistēma, kustīgu objektu noteikšanas sistēma, brīdinājums par izbraukšanu no savas braukšanas joslas un „aklās" zonas brīdinājuma sistēma.

Nissan nemitīgie centieni piedāvāt segmentā pirmoreiz izmantotas tehnoloģijas nozīmē, ka Pulsar ir vienīgais automobilis savā segmentā, kas piedāvā kustīgu objektu noteikšanas sistēmu, brīdinājumu par izbraukšanu no savas braukšanas joslas un „aklās" zonas brīdinājuma sistēmu standarta aprīkojumā vismaz vienam automobiļa modelim no klāsta.

 

Pulsar lepojas arī ar Nissan otrās paaudzes NissanConnect sistēmu - tā ir aprīkota ar virkni inovatīvu funkciju, tostarp viedtālruņa integrāciju un piekļuvi plašam noderīgu un informatīvu aplikāciju klāstam.

 

Vēl viena moderna tehnoloģija, kas integrēta Pulsar dizainā, ir LED priekšējie lukturi. Pirmoreiz Nissan klāstā ieviesti Qashqai un X-Trail, Pulsar izteiksmīgie LED priekšējie lukturi dāvā skaidru, baltu gaismu, turklāt tiem ir vēl kāda priekšrocība - tie patērē par 50% mazāk enerģijas nekā tradicionālās spuldzes.

 

Efektīvi un jaudīgi dzinēji

 

Ievērojot Nissan pieeju inovācijām un izmaksu samazināšanai automobiļu īpašniekiem, viss Pulsar dzinēju klāsts ir aprīkots ar turbopūti un nodrošina izcilu jaudas un efektivitātes kombināciju. 1,2 litru DIG-T benzīna dzinējs pārspēj pats sevi, radot 115 ZS jaudu, bet 1,5 litru dCi piedāvā 110 ZS un 260 Nm. 2015. gada sākumā klāstam pievienosies vēl jaudīgāks 190 ZS 1,6 litru benzīna dzinējs ar turbīnu.

 

Turpinot Nissan veiksmīgo degvielas patēriņa un CO2 izmešu apjoma samazināšanas filozofiju, jaunā Pulsar dzinēji dāvā augstu veiktspēju un zemas emisijas, ar CO2 izmešu apjomu zem 95 g/km*. Pulsar tiek piedāvāts ar Nissan moderno Xtronic automātisko transmisiju. Radīta, lai autovadītājiem dāvātu labāko no abām „pasaulēm" -  tā nodrošina izcili vienmērīgu jaudas padevi pie zemiem apgriezieniem un ātru, tiešu pārslēgšanos pie lielām slodzēm.

 

Jauni automobiļa salona plašuma standarti

 

Pateicoties garākajai riteņu bāzei segmentā (2700 mm) un atjautīgam iekārtojumam, Pulsar piedāvā ievērojami plašāku telpu kājām un pleciem aizmugurē sēdošajiem nekā tā konkurenti segmentā. Ar 692 mm vietu ceļgaliem aizmugurē Pulsar patiesi ir daudz plašāks par daudziem automobiļu „D" segmenta piedāvājumiem. Tomēr, neraugoties uz plašo automobiļa salona telpu, tā ārējie izmēri ir nelieli (garums: 4385 mm), tāpēc šaurajā pilsētas vidē to ir viegli novietot stāvvietā.

 

Elegants un sportisks stils

 

Acumirklī atpazīstams, pateicoties Nissan raksturīgajam „V" veida priekšējam režģim un izteiksmīgajām, muskuļotajām kontūrām, Pulsar tika radīts un konstruēts pēc Eiropas tirgus prasībām un tiks ražots Nissan rūpnīcā Barselonā.

 

Dzimis ar to pašu DNS, kas Qashqai un X-Trail piešķir tik spēkpilnu klātbūtni uz ceļa, Pulsar apvieno spēcīgas līnijas un nevainojamas stila detaļas, radot elegantu un sportisku tēlu. Gluži kā automobiļu krosoveru radiniekus, arī Pulsar raksturo izteiksmīgi riteņi, konusveida „viduklis" un plūstošs profils.

 

Pārliecinošā augstākās klases pieeja turpinās arī automobiļa salonā, kur izcilas kvalitātes materiāli un precīzs dizains perfekti integrēti Pulsar neparasti bagātīgajā aprīkojuma līmenī.

 

 

*Pakļauts homologācijai.

 

###

Par NISSAN EUROPE 

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropā, vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 16 000 darbinieku. Pērn Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 695 000 automobiļi, tostarp mini-MPV, godalgotie krosoveri, SUV un komercautomobiļi. Šobrīd Nissan Eiropas tirgū piedāvā 24 dažādus inovatīvus produktus, un uzņēmuma mērķis ir kļūt par vislielāko Eiropā pārstāvēto Āzijas autoražotāja zīmolu.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. http://www.nissan.lv/

 

Ziņas avots - Nissan