DATSUN GATAVS KRIEVIJAS TIRGUM

  • Datsun ienāk Krievijas tirgū ar pilnīgi jauno Datsun on-DO piecvietīgo četrdurvju ģimenes sedanu. 
  • Datsun on-DO
  • ... ir robusts, ietilpīgs, uzticams un moderns;
  • ... atspoguļo Japānas DNS un kvalitāti;
  • ... ir projektēts Japānā un izstrādāts īpaši Krievijas tirgum.
  • Līdz ar Datsun pievienošanos Nissan un Infiniti ir pārstāvēti visi Krievijas automobiļu tirgus segmenti. 

 

Līdz ar Datsun zīmola un Datsun on-DO modeļa prezentāciju pircējiem Krievijā, kas vēlējušies iegādāties savu pirmo japāņu automobili, tagad šī iespēja ir daudz iespējamāka. Datsun zīmols Krievijā tiek piedāvāts pirmo reizi, un tas debitē ar skaidru un pievilcīgu filozofiju.

 

Datsun ir viens no senākajiem vārdiem automobiļu nozarē. Tas ierodas Krievijā tieši simts gadus pēc pirmā DAT automobiļa radīšanas Japānā.

 

Līdz ar Datsun zīmola ienākšanu Krievijas tirgū, tā kļūst par pirmo valsti reģionā, kurā ir pārstāvēti visi trīs mātes uzņēmuma Nissan Motor Corporation zīmoli - Nissan, Infiniti un Datsun, ļaujot pircējiem izvēlēties automobili no praktiski jebkura segmenta.

 

Prezentējot zīmolu, Nissan Motor prezidents un izpilddirektors Karloss Gosns saka: „Šobrīd Krievija ir mūsu piektais lielākais tirgus pasaulē. Tuvāko trīs gadu laikā mēs plānojam trīskāršot mūsu pārdošanas apjomu šeit un dubultot tirgus daļu. Mēs paredzam, ka Datsun zīmols varētu sastādīt līdz vienai trešdaļai no kopējā pārdošanas apjoma. Balstoties uz mūsu uzņēmuma 80 gadu ražošanas pieredzi un tehniskajiem resursiem un izmantojot mūsu alianses partnera AVTOVAZ inženieru resursus, tirgus zināšanas un ražošanas jaudas, mēs piedāvāsim Datsun automobiļu modeļu klāstu 21. gadsimtam. Šie automobiļi tiks ražoti, ņemot vērā Krievijas autovadītāju vajadzības un vēlmes." 

 

Datsun on-DO ir zīmola pirmais modelis Krievijā. Tas ir piecvietīgs četrdurvju ģimenes sedans (garums: 4337 mm, platums: 1700 mm, augstums: 1500 mm) ar visietilpīgāko bagāžas nodalījumu savā segmentā - 530 l.

 

Datsun on-DO dizains tika veidots Japānā, uzņēmuma modernajā Globālajā dizaina centrā. Automobiļa tehniskos risinājumus izstrādāja starptautiska AVTOVAZ inženieru komanda Krievijā, nodrošinot tādu pašu kvalitātes un tehniskā atbalsta garantiju kā katram Nissan Motor Corporation produktam. Globālās un vietējās pieejas apvienojums nozīmē, ka kopā ar modernu un oriģinālu izskatu un veiktspēju automobilis piedāvā Krievijas ceļu un klimata apstākļiem atbilstošu raksturu.

 

Jaudu nodrošina pārbaudīts, uzticams un braukšanā patīkams 1,6 litru benzīna dzinējs ar 87 ZS jaudu. Automobilis tiks piedāvāts par pievilcīgu cenu (zem 400 000 rubļiem). Plašāka informācija par cenām gaidāma pirms tirdzniecības uzsākšanas.

 

Datsun on-DO tiks ražots AVTOVAZ rūpnīcā Toljati.

 

Pirmie automobiļa modeļa eksemplāri nonāks tirdzniecībā 2014. gada vasarā.

 

„Reģionos, kur jau ir ieviests Datsun zīmols, tas simbolizē modernus, pievilcīgus, praktiskus un uzticamus jaunus automobiļus, kas iemieso brīvību un jaunu statusu. Datsun modeļi ir izstrādāti pilnībā no jauna un bez kompromisiem, ļaujot jaunai automobiļu pircēju paaudzei iepazīt moderno tehnoloģiju un stila līmeni," saka Vinsents Kobī, Datsun korporatīvais viceprezidents un globālais direktors.

 

„Mēs rūpīgi izpētījām mūsu klientu vajadzības un vēlmes un rūpīgi strādājām pie tā, lai piedāvātu automobiļus, kas ir piemēroti vietējiem izmantošanas apstākļiem. Rezultāts ir Datsun modeļu klāsts, kas piedāvā iespēju kļūt par pieejama, uzticama un ikdienā patīkama automobiļa īpašnieku jaunai klientu paaudzei," piebilst Vinsents Kobī.

 

###

Par NISSAN EUROPE 

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropā, vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 16 000 darbinieku. Pērn Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 695 000 automobiļi, tostarp mini-MPV, godalgotie krosoveri, SUV un komercautomobiļi. Šobrīd Nissan Eiropas tirgū piedāvā 24 dažādus inovatīvus produktus, un uzņēmuma mērķis ir kļūt par vislielāko Eiropā pārstāvēto Āzijas autoražotāja zīmolu.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. www.nissan.lv

Ziņas avots - Nissan