Garantēta kvalitāte - Nissan ievieš Eiropas tirgū vadošo 5 gadu garantiju vieglajiem komercautomobiļiem

1.9.2015

  • Nissan apliecina savu benzīna un dīzeļdzinēju vieglo komercautomobiļu kvalitāti ar 5 gadu / 160000km ražotāja garantiju.
  • Garantija tiek piedāvāta jauniem Nissan vieglajiem komercautomobiļiem, kas iegādāti Eiropā no 2015.gada 1.septembra.
  • Garantija un Nissan tehniskās palīdzības dienesta - Nissan Assistance pakalpojumi ir pilnā apmērā nododami arī turpmākiem šo komercautomobiļu īpašniekiem.

No 2015. gada 1. septembra ieviešot 5 gadu / 160 000 km ražotāja garantiju savam vieglo komercautomobiļu  klāstam ar benzīna un dīzeļdzinējiem, Nissan ievieš visā Eiropas vieglo komercautomobiļu tirgū vienu no nozīmīgākajām inovācijām.

 

Parādot pārliecību par savu godalgoto komercautomobiļu kvalitāti, Nissan ieviestā ražotāja garantija ietver plašu komponentu un šasijas elementu klāstu, sākot no spēka piedziņas bloka un akumulatora līdz pat krāsojumam. Garantija ir pat paplašināta, iekļaujot Nissan oriģinālos aksesuārus.

 

Nissan Europe Vieglo komercautomobiļu departamenta direktors - Ponz Pandikuthira saka: „Nissan ir bagāta pieredze vieglo komercautomobiļu ražošanā, un mēs plānojam palielināt savu klātbūtni šajā tirgū visā Eiropā. Mūsu prioritāte ir mūsu klientu vajadzību un vēlmju piepildīšana un pat to pārsniegšana. Šī inovatīvā piecu gadu ražotāja garantija tika izstrādāta balstoties uz padziļinātu mūsu vieglo komercautomobiļu klientu izpēti, lai izprastu, ko viņi visvairāk novērtē. Ieviešot šo, vienu no tirgū labākajām vieglo komercautomobiļu garantijām, mēs apliecinām savu pārliecību par mūsu komercautomobiļu kvalitāti, sniedzot saviem klientiem visā Eiropā vēl lielāku sirdsmieru."

 

Nissan ir viens no plašākajiem vieglo komercautomobiļu klāstiem Eiropā, iekļaujot šobrīd populāro pikapu - Navara, jauno pikapu - NP300 Navara, kas tiks laists klajā 2016. gadā sākumā, furgonus - NV200 un NV400, un kravas automobiļus - NT400 Cabstar un NT500. Nissan furgoni un pikapi ir radīti tā, lai tie būtu piemēroti plašai lietošanai, piedāvājot attapīgi konstruētas kravas telpas un jaunāko tehnoloģisko funkciju izvēles iespējas, tostarp atpakaļskata kameru un NissanConnect navigācijas sistēmu. Nissan vieglo komercautomobiļu klāsts nodrošina daudzpusīgu to lietošanu, nodrošinot iespaidīgu manevrētspēju, augstu autovadītāja komforta līmeni, daudzpusīgas un izturīgas šasijas un kabīnes, un pieņemamas ekspluatācijas izmaksas.

 

Lai uzzinātu vairāk par nozarē vadošo Nissan 5 gadu / 160 000 km ražotāja garantiju vieglo komercautomobiļu klāstam, apmeklējiet Nissan dīlerus, kur Nissan vieglo komercautomobiļu speciālisti palīdzēs piemeklēt katra klienta vajadzībām un prasībām atbilstošāko komercautomobili, piedāvājot arī eksperta līmeņa servisa un tehnisko apkopju pakalpojumus visam automobiļu lietošanas laikam.

 

### 

 

Par NISSAN EUROPE

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārzemju automobiļu ražotājiem Eiropā, tā vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 17 600 darbinieku. Pagājušajā finanšu gadā Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 675 000 jauni automobiļi, tostarp godalgotie krosoveri, pilsētas automobiļi, SUV, komercautomobiļi un elektriskie automobiļi, ieskaitot Nissan LEAF, kas ir pasaulē populārākais elektriskais automobilis, un kuru rekomendētu iegādāties 96% Nissan LEAF esošo īpašnieku. Šobrīd Nissan, pārstāvot Nissan un Datsun zīmolus, Eiropā piedāvā 23 dažādus un inovatīvus automobiļu modeļus.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. http://www.nissan.lv/

 

Ziņas avots - Nissan