• Digitālais žurnāls – "Horizon"– ar sešiem unikāliem stāstiem iedziļinās pārskatā par Nissan Ariya – pilnīgi jaunā elektriskā kupejas krosovera – dizaina izstrādi.
  • Detalizētajos materiālos un uzrunājošajos videoklipos tiek pievērsta uzmanība Nissan dizaina komandu no visas pasaules un Nissan Design Europe meistarībai.
  • Pircēji Eiropā jau ir izrādījuši lielu interesi par Ariya, tādās pilsētās kā Oslo, Londonā, Helsinkos, Parīzē un Madridē, pulcējot vairāk nekā 10 000 interesentu.

Godinot novatorus, kas pilnīgi elektriskajam kupejas krosoveram – Nissan Ariya, ir iedvesuši dzīvību, Nissan piedāvā iepazīties ar viņu atklāsmēm un vēl nedzirdētiem stāstiem par Ariya dizainu digitālajā žurnālā "Horizon".

Šis digitālais žurnāls, kurā ir plašs stāstu krājums, daudz skaistu fotoattēlu un ekskluzīvs video saturs, piedāvā vēl nebijušu ieskatu šajā "spēles noteikumus" mainošā automobiļa koncepcijā. "Horizon" piedāvā detalizētu pārskatu par Ariya dizainu un tā izstrādes procesu kopš pašiem pirmsākumiem no prasmīgo Nissan dizaina komandu skata punkta.

Iedziļinoties pašā Nissan Design Europe sirdī, "Horizon" sastopas ar dažādiem cilvēkiem, sākot no dizaineriem un krāsu speciālistiem, līdz māla veidotājiem un digitālās vides modelētājiem. Šo komandu atklātie, personīgie stāsti sniedz ieskatu viņu aizrautībā, iedvesmā un radošumā, kas veltīts Ariya, parādot, kā tieši pirmā skice pārtapa detalizētā dizaina koncepcijā.
Kopš Ariya pasaules pirmizrādes šī gada jūlijā klienti visā Eiropā ir izrādījuši lielu interesi par šo automobili, vairāk nekā 10 000 pircējiem reģistrējot savu interesi par gaidāmo automobiļa modeli. Vislielākā interese par Ariya līdz šim ir bijusi Oslo, Londonā, Helsinkos, Parīzē un Madridē.

"Inovācijas rodas, skatoties tālāk par apvārsni – pētot tehnoloģiju un radošuma robežas, lai radītu ko pavisam jaunu un aizraujošu. Nissan Ariya dizains pārstāv tieši šo ideju," saka Metjū Vīvers (Matthew Weaver), Nissan Design Europe viceprezidents.

View Full PDF

Sešu stāstu sērijā lasītājiem tiek atklātas smalkas nianses par to, kā tapa Ariya dizaina koncepcija, sākot no aizraujošām sarunām starp vadošajiem dizaina speciālistiem, līdz automobiļa izstrādes amatnieku dizaina dienasgrāmatām, kā arī Japānas mākslas ietekmes izpēte. Katrs stāsts piedāvā tuvāku ieskatu komandas darbā, apņēmībā un aizrautībā, kas palīdzēja radīt Ariya kā jauno Nissan Inteliģentās mobilitātes ikonu – automobili, kas pārsniedz klientu gaidas.

Aizraujošie "Horizon"stāsti ir pieejami arī video sēriju ciklā, kas pieejami gan digitālajā žurnālā, gan Nissan Europe YouTube kanālā, nospiežot šeit.

Žurnāls lasītājiem Eiropā būs pieejams digitāli un arī ekskluzīvā, drukātā formātā, kas būs pieejams ierobežotā daudzumā.

Vīvers turpina: "Ariya ir jaunas Nissan vēstures nodaļas sākums. Tā atspoguļo mūsu atšķirīgo dizaina valodu, mūžīgo japāņu futūrismu. Šī filozofija cildina Nissan japāņu saknes ar izmeklētu amatniecību, bet arī sniedz jaunu perspektīvu, kas iemieso mūsu redzējumu ar savienotāku un elektrisku nākotni."

"Pamatīgais darbs, apņēmība un gars, ko Nissan Design Europe komandas un komandas no visas pasaules veltīja Ariya, šim redzējumam iedvesa dzīvību. Pateicoties "Horizon", mēs varam dalīties savā pieredzē par to, kā šis redzējums tiek īstenots ar Ariya un ko mums visiem nozīmē iespēja pie tā strādāt. Mēs ceram, ka mūsu stāsts ļaus cilvēkiem pilnībā iegrimt jaunā un aizraujošā elektroautomobiļu dizaina pasaulē."

Arī Jūs varat pievienoties tiem vairāk nekā 10 000 cilvēku, kas jau ir reģistrējuši savu interesi par Nissan Ariya, un būt viens no pirmajiem, kas saņems ekskluzīvus jaunumus par to, apmeklējot Nissan mājaslapu.

Lai apskatītu "Horizon" digitālo versiju,nospiediet šeit! Kad lasāt "Horizon", izmantojot pilna ekrāna versiju, izmantojiet augšējā labajā stūrī pieejamo kopīgošanas funkciju, lai dalītos ar interesanto saturu arī ar citiem, un skatieties video sēriju ciklu YouTube kanālā šeit!

Papildu informāciju par Nissan produktiem, pakalpojumiem un apņemšanos nodrošināt ilgtspējīgu mobilitāti Jūs varat uzzināt Nissan mājaslapā: www.nissan.lv.

Jūs varat sekot Nissan arī globālā mērogā sociālajos tīklos Facebook, Instagram, Twitter un LinkedIn, kā arī noskatīties mūsu jaunākos videoklipus YouTube.

Par Nissan Motor Co., Ltd.
Nissan ir globāls automobiļu ražotājs, kas pārdod vairāk nekā 60 automobiļu modeļu ar Nissan, INFINITI un Datsun zīmoliem. 2018. finanšu gadā uzņēmums visā pasaulē pārdeva 5,52 miljonus automobiļu, gūstot ieņēmumus 11,6 triljonu Japānas jēnu apmērā. Nissan galvenais birojs atrodas Jokohamā, Japānā, un tas pārvalda uzņēmuma darbību sešos reģionos: Āzijas valstīs un Okeānijā; Āfrikā, Tuvajos Austrumos un Indijā; Ķīnā; Eiropā; Latīņamerikā un Ziemeļamerikā. Nissan kopš 1999. gada sadarbojas ar Francijas automobiļu ražotāju Renault, un 2016. gadā uzņēmums iegādājās 34% no Mitsubishi Motors akcijām. Renault, Nissan un Mitsubishi alianse 2018. kalendārajā gadā kopā pārdeva 10,76 miljonus automobiļu.

Par Nissan Eiropā.
Nissan ir viens no pamanāmākajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropas tirgū; uzņēmumā strādā vairāk nekā 16 000 darbinieku, kuri ir iesaistīti vietēja mēroga dizaina, pētniecības un izstrādes, ražošanas, loģistikas, kā arī pārdošanas un mārketinga darbībās. Nissan rūpnīcas Apvienotajā Karalistē, Spānijā un Krievijā 2019. gadā saražoja aptuveni 465 000 automobiļu, tostarp arī godalgotos krosoverus, komercautomobiļus un 100% elektrisko Nissan LEAF. Tiecoties uz mērķi sasniegt nulles emisiju līmeni un braukšanu bez bojāgājušajiem uz ceļa, Nissan ir šīs vīzijas priekšgalā ar savu Inteliģentās mobilitātes redzējumu. Šī visaptverošā pieeja nākotnes mobilitātei, kas izstrādāta, lai vadītu Nissan produktus un tehnoloģijas to attīstības ceļā, ir būtisku uzņēmuma lēmumu pamatā, kas tiek pieņemti attiecībā uz jaudas nodrošināšanu automobiļiem, to braukšanas īpašībām un to integrēšanu sabiedrībā.

Par Nissan Nordic Europe Oy.
Nissan Nordic Europe Oy ir importa un mārketinga uzņēmums, kas pārvalda Nissan darbību Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 175 profesionāļi, un tā galvenais birojs atrodas Espo, Somijā.

Lai iegūtu papildu informāciju par mūsu produktiem, pakalpojumiem un apņemšanos attiecībā uz ilgtspējīgu mobilitāti, apmeklējiet: nissan-global.com. Jūs varat mums sekot arī globālā mērogā sociālajos tīklos: FacebookInstagramTwitter un LinkedIn, un noskatīties mūsu jaunākos video Nissan YouTube kanālā.

# # #

Ziņas avots - Nissan