22.06.2017. – Ar nepacietību gaidītais, jaunais, 100% elektriskais #Nissan #LEAF būs aprīkots ar progresīvo un inovatīvo ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju, nodrošinot autonomu braukšanu pa vienas braukšanas joslas automaģistrāli. Šī tehnoloģija, ko iespējams aktivizēt ar vienu pieskārienu pogai, kontrolēs automobiļa stūres darbību, braukšanas ātruma palielināšanas un bremzēšanas procesus, braucot vienas braukšanas joslas ietvaros uz lielceļa intensīvas satiksmes apstākļos, kā arī braucot ar nemainīgi lielu ātrumu.

 

Turpmākajos gados Nissan ProPILOT autonomās vadības tehnoloģija piedāvās vēl plašākas autonomās vadības iespējas, sistēmai ar laiku nodrošinot iespēju automobilim autonomi braukt pilsētas krustojumos. Radīta, lai padarītu braukšanu drošāku un vēl baudāmāku, ProPILOT autonomās vadības tehnoloģija ir daļa no Nissan Inteliģentās mobilitātes – Nissan stratēģijas, kas transformē veidu, kā automobiļi tiek vadīti, kā tiem tiek nodrošināta jauda, un kā tie tiek integrēti sabiedrībā.

 

Nissan Europe elektroautomobiļu nodaļas direktors – Garets Dansmors (Gareth Dunsmore) saka: “Nissan Inteliģentās mobilitātes vispilnīgākais iemiesojums – jaunais Nissan LEAF būs visprogresīvākais pieejamais elektroautomobilis, kāds šobrīd ir tirgū. Inovatīvās ProPILOT autonomās vadības tehnoloģijas pievienošana jaunajam Nissan LEAF parādīs nenovērtējamo, atklājot daudzos jo daudzos elektroautomobiļu nodrošinātos ieguvumus, kas rada mazāk noslogotas, tīrākas pilsētas mūsu nākamajām paaudzēm.”

  

Jaunais Nissan LEAF ar ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju – jau drīzumā! Sekojiet #ElectrifytheWorld un uzziniet jaunumus pirmie!

 

Nissan LEAF

Nissan ir elektrisko automobiļu kustības pionieris, kas iepazīstināja pasauli ar pasaulē pirmo plašražošanas 100% elektrisko automobili – Nissan LEAF. Šobrīd Nissan LEAF ir pasaulē vispirktākais elektriskais automobilis, un pa ceļiem visa pasaulē brauc jau vairāk nekā 270 000 Nissan LEAF, kas kopumā nobraukuši jau vairāk nekā 3 miljardus kilometru.

Ziņas avots - Nissan