Ietilpīgs, stilīgs un tehnoloģijām bagāts hečbeks - jaunais Nissan Pulsar ienes jaunas vēsmas automobiļu „C" segmentā

 

17.9.2014

  • Jaunais Nissan Pulsar - piecdurvju hečbeks piedāvā Nissan inovācijas un atzinīgi novērtēto dizainu vēl plašākai auditorijai.
  • Tas nosaka jaunus standartus automobiļu „C" segmentā ar pārbaudītām tehnoloģijām, piemēram, Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijām.
  • Segmentā labākā ietilpība ar lielāko garenbāzi, vietu aizmugures pasažieru kājām un bagāžas nodalījuma tilpumu.
  • Jaudīgu, bet ekonomisku turbodzinēju klāsts.
  • Projektēts un izstrādāts Eiropā, ražots Nissan rūpnīcā Barselonā.

Nissan aizrautība ar inovācijām un tehnoloģijām pēdējo septiņu gadu laikā ir pārveidojusi ģimenes automobiļu segmentu. Tagad, turpinot Nissan krosoveru aizsākto dizaina pieeju un oriģinālo domāšanu, Nissan jau atkal paplašina savu automobiļu modeļu klāstu un piedāvā pilnīgi jaunu ģimenes hečbeku - Pulsar. 

 

Apvienojot izteiksmīgu dizainu, tehnoloģiskās inovācijas un segmentā vadošo salona ietilpību, jaunais Nissan Pulsar ienes svaigas vēsmas automobiļu „C" segmentā un piedāvā labi zināmo Nissan kvalitāti jaunā, modernā izskatā.

 

Laižot klajā Pulsar, Nissan apliecina savas ambīcijas un vēlmi padarīt inteliģentu dizainu un tehnoloģiskās inovācijas pieejamas pēc iespējas plašākai auditorijai. Pulsar ir paredzēts plašam pircēju lokam - gan tādiem, kam „D" segmenta automobiļi ir par lielu, gan jaunām ģimenēm, kam „B" segmenta automobiļi jau ir par mazu, un demonstrē Nissan dizainu un modernās tehnoloģijas, dažas no kurām ir pilnīgs jaunums šajā segmentā. Ar izcilu materiālu un montāžas kvalitāti Pulsar piedāvā pircējiem izcilu ekspluatācijas un braukšanas pieredzi, neliekot maksāt augstu cenu.

 

Pateicoties raksturīgajam Nissan „V'' veida priekšējam režģim, bumeranga formas priekšējiem lukturiem un izteiksmīgajām, muskuļotajām līnijām, Pulsar ir uzreiz nekļūdīgi atpazīstams. Tas ir projektēts un izstrādāts Eiropas tirgum un tiks izgatavots Nissan rūpnīcā Barselonā.

 

Ar dizaina „valodu", kas jau pazīstama no pilnīgi jaunā Qashqai un X-Trail, Pulsar apvieno izteiksmīgas līnijas ar nevainojamām niansēm, radot elegantu, atlētisku formu. Tāpat kā tam radniecīgie krosoveri, Pulsar izceļas ar pārliecinošu stāju, sašaurinātu vidusdaļu un plūstošu profilu.

 

Pārliecinošā un greznā pieeja turpinās arī automobiļa salonā, kur kvalitatīvi materiāli un dizains ideāli sader kopā ar Pulsar iespaidīgo aprīkojuma līmeni.

 

Pateicoties segmentā lielākajai garenbāzei (2700 mm) un pārdomātam izkārtojumam, Pulsar piedāvā daudz vairāk vietas pasažieru kāju un plecu augstumā nekā tā segmenta konkurenti. Ar 692 mm vietu aizmugures pasažieru kājām Pulsar pārspēj vidējo „D" segmenta automobiļu rādītāju. Neskatoties uz to, tam ir kompakti izmēri (4385 mm garums), kas ļauj to ērti novietot šaurās pilsētas stāvvietās.

 

Kā jau ierasts sagaidīt no Nissan, jaunais Pulsar ir aprīkots ar pieejamām un noderīgām tehnoloģijām, kas padara braucienu bezrūpīgāku un komfortablāku. Nissan turpina apliecināt savu reputāciju par jaunu tehnoloģiju ieviešanu visos segmentos un piedāvā plašu klāstu funkciju, kas parasti pieejamas tikai augstākās vai luksusa klases automobiļos. Starp tām ir Nissan atzinīgi novērtētās „drošības vairoga" tehnoloģijas ar kustīgu objektu noteikšanas sistēmu, brīdinājumu par izbraukšanu no savas braukšanas joslas un „aklās" zonu brīdinājuma sistēmu. Vēl lielāks jaunums segmentā ir Nissan revolucionārais apkārtskata monitors, kā arī jaunākās paaudzes NissanConnect sistēma, kas ļauj ērti integrēt viedtālruņa un satelītnavigācijas funkcijas.

 

Kā pienākas automobilim ar jaunākajām tehnoloģijām, Pulsar debitē ar diviem ļoti moderniem dzinējiem - a 1,2 litru DIG-T benzīna un 1,5 litru dCi dīzeļa dzinēju. Tie abi sniedz izcilu veiktspēju, ekonomiju un darbības komfortu, un tajos ir izmantotas dažādas degvielas taupīšanas tehnoloģijas, lai palīdzētu šī automobiļa īpašniekiem ietaupīt.

 

Jaunajam Pulsar būs jau pazīstamie trīs aprīkojuma līmeņi: Visia, Acenta un Tekna, kas visi piedāvā ārkārtīgi bagātīgu aprīkojumu. Visos aprīkojuma līmeņos ir apsildāmi priekšējie sēdekļi, gaisa kondicionēšanas sistēma, 5'' uzlaboto braukšanas palīgsistēmu displejs un elektriski vadāmi sānu logi. Visu aprīkojuma līmeņu standarta aprīkojumā ietilpst arī riepu gaisa spiediena kontroles sistēma, seši drošības gaisa spilveni un Stop/Start sistēma.

 

###

Par NISSAN EUROPE 

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropā, vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 16 000 darbinieku. Pērn Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 695 000 automobiļi, tostarp mini-MPV, godalgotie krosoveri, SUV un komercautomobiļi. Šobrīd Nissan Eiropas tirgū piedāvā 24 dažādus inovatīvus produktus, un uzņēmuma mērķis ir kļūt par vislielāko Eiropā pārstāvēto Āzijas autoražotāja zīmolu.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. http://www.nissan.lv/

 

Ziņas avots - Nissan