Ir tik lieliski, kad nekas neattur traukties uz priekšu!

Jaunais #Nissan #LEAF – vienkārši lielisks!

 

03.08.2017. Jaunajam Nissan LEAF būs uzlabots dizains, kā aerodinamiskās īpašības padarīs to vēl efektīvāku, ļaujot nobraukt vēl vairāk ar vienu elektroautomobiļa uzlādes reizi.

 

Elektriskajiem automobiļiem aerodinamiskās īpašības ir ļoti būtiskas. Mazāka aerodinamiskā pretestība un labāka stabilitāte uz ceļa ļauj automobilim nobraukt lielāku attālumu pirms atkārtotas uzlādes.

 

 

Nākamās paaudzes Nissan LEAF ar uzlaboto dizainu būs zemāks, nodrošinot lielāku piespiedējspēku labākai stabilitātei, braucot lielākā ātrumā. Citas jaunā LEAF aerodinamiskā dizaina iezīmes ievērojami uzlabos automobiļa stabilitāti spēcīga sānu vēja laikā.

Iedvesmojoties no lidmašīnas spārniem, Nissan inženieri no jauna radīja jaunajam LEAF ideālu formu, kas simetriski šķeļ gaisa plūsmu savā ceļā, nodrošinot plūdenāku un daudz efektīvāku braukšanu.

 

Nissan, laižot klajā pasaulē pirmo plašražošanas 100% elektrisko automobili – Nissan LEAF, kļuva par elektrisko automobiļu kustības pionieri. Šobrīd Nissan LEAF ir pasaulē vispirktākais elektriskais automobilis, un pa ceļiem visa pasaulē brauc jau vairāk nekā 277 000 Nissan LEAF.*

 

It's amazing when nothing holds you back

 

 

Sekojiet #ElectrifyTheWorld un uzziniet visus jaunumus par jauno #Nissan #LEAF!

Plašāku informāciju un jaunumus par Nissan produktiem, pakalpojumiem un apņemšanos attiecībā uz ilgtspējīgu mobilitāti var apskatīt: http://www.nissan-global.com/EN/ un sociālajos tīklos (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube).

 

*Balstoties uz kopējiem pārdošanas datiem no 2010. gada decembra līdz 2017. gada jūnijam.

Ziņas avots - Nissan