• Saviļņojošā automobiļa eksterjera un interjera dizaina uzlabojumi uzsver Navara izteiksmīgo izskatu.
  • N-Guard palielina pikapa pievilcību — tas ir izcils divējāda lietojuma automobilis atpūtai un darbam.
  • Uzlabojumi ietver jaunu režģa, lukturu, spoguļu, durvju rokturu, jumta reliņu un disku apdari melnā krāsā.
  • Augsta līmeņa standarta aprīkojums, tai skaitā automobiļa stāvvietā novietošanas sensori un jumta lūka.

 

28.09.2018. — Nissan Navara N-Guard ir jauna, izturīga un stilīga zīmola godalgotā pikapa īpašā versija, un tagad tas ir pieejams pārdošanā. Nissan Navara N-Guard cena no 39 215 €, ieskaitot PVN.

 

Navara ir daudzpusīgs universāls pikaps, kas ir izcili piemērots aizņemtai darba nedēļai un piedzīvojumiem pilnai nedēļas nogalei dabā. N-Guard īpašā versija padara to vēl iekārojamāku, pateicoties mūsdienīgajiem dizaina uzlabojumiem.

 

Pamatojoties uz augstākā līmeņa Tekna aprīkojumu, priekšējā režģa, miglas lukturu ietvaru, spoguļu uzliku, durvju rokturu un aizmugurējā bampera apdare ir melnā krāsā. Aprīkojumu papildina pieskaņoti sānu pakāpieni un jumta reliņi, kā arī unikāli 18 collu vieglmetāla diski melnā krāsā. Priekšējo lukturu iekšpuse ir aptumšota, un kā standarta aprīkojums ir ietverta jumta lūka ar tonētu stiklu.

 

Klienti var pasūtīt Navara N-Guard vienā no trīs eksterjera krāsām: Dark Grey, Metallic Black un Pearl White. Pārvērtības papildina unikālas uzlīmes durvju pamatnēs, kas turpinās uz kravas kastes aiz aizmugurējā riteņa.

 

Automobiļa iekšpusē izsmalcinātību izstaro pārveidota stila sēdekļi ar ādas apdari. Pamatnes un aizmugures ielaidumi ir pārveidoti ar jaunu, atjautīgu dizainu tumši pelēkā un dzeltenā krāsā, ko papildina dzeltens dubultais apšuvums. Šī iezīme atkārtojas arī uz durvju apdares un jaunajiem, raksturīgajiem grīdas paklājiņiem ar ģeometrisku dizainu, kas ir saskaņots ar eksterjera uzlīmēm.

 

N-Guard jaunās iezīmes papildina Navara esošo uzlaboto tehnoloģiju klāstu. Standarta aprīkojums ietver palīgsistēmu braukšanas uzsākšanai kāpumā, palīgsistēmu braukšanai lejup no kalna, inteliģento ārkārtas bremzēšanas sistēmu un inteliģento apkārtskata monitoru. Navara N-Guard, tāpat kā visiem Nissan vieglajiem komercautomobiļiem, ir nozarē vadošā piecu gadu / 160 000 km garantija.

 

Nissan Navara N-Guard nosaukums, izturība un stils ir aizgūts no Nissan EnGuard koncepcijas, kas pirmoreiz tika prezentēta Hannoveres automobiļu izstādē 2016. gadā. Navara N-Guard šomēnes tiks pirmoreiz publiski prezentēts 2018. gada Hannoveres automobiļu izstādē.

 

Navara, kas iepriekš ieguva Starptautiskā pikapa godalgu, ir pasaulē populārākais Nissan pikaps. Tas tiek izgatavots ražotnēs Spānijā, Ķīnā, Meksikā, Taizemē un — kopš 2018. gada jūlija — arī Argentīnā.

Ziņas avots - Nissan