Pasaulē visvairāk pārdotais 100% elektriskais automobilis ir atzīts par Patērētāju tehnoloģiju asociācijas (Consumer Technology Association) 2018. gada Patērētāju elektronikas izstādes (CES) nominācijas “Labākā inovācija” ieguvēju.

 

10.11.2017. – Jaunais Nissan LEAF aizvadītajā Patērētāju elektronikas izstādes (CES) ikgadējā ceremonijā “CES Unveiled” ieguva augstus apbalvojumus, ko oficiāli paziņoja Patērētāju tehnoloģiju asociācija (Consumer Technology Association).

“Labākās inovācijas” apbalvojums, kas tika piešķirts jaunajam Nissan LEAF Ņujorkā vadošo tehnoloģiju industrijas ekspertu priekšā, ir šī pilnīgi jaunā nulles līmeņa izmešu automobiļa pirmais vērienīgais starptautiskais apbalvojums, un Nissan paredz, ka tam sekos vēl daudz citu apbalvojumu.

 

Nissan vadošo ieguldījumu inovācijās apliecina 100% elektriskā Nissan LEAF ar ProPILOT (Ziemeļamerikā zināms kā ProPILOT Assist) un e-Pedal tehnoloģijām uzvara šādās kategorijās:

 

  • CES “Labākās inovācijas” apbalvojums “Transportlīdzekļu inteliģences un autonomās braukšanas tehnoloģiju” kategorijā.
  • CES atzinība kategorijā “Tehnoloģijas labākai pasaulei”.

 

Katru gadu, kā daļu no gatavošanās janvārī notiekošajai Patērētāju elektronikas izstādei Lasvegasā, Patērētāju tehnoloģiju asociācijas žūrija paziņo Patērētāju elektronikas izstādes (CES) nominācijas “Labākā inovācija” ieguvējus. Pateicoties šī apbalvojuma iegūšanai, Nissan un Patērētāju tehnoloģiju asociācija ir ieplānojuši īpašu jaunā Nissan LEAF izrādi 2018. gada Patērētāju elektronikas izstādē.

 

„Iegūt šo agro un nozīmīgo apbalvojumu jaunajam Nissan LEAF no prestižās Patērētāju elektronikas izstādes žūrijas ir liels gods,” sacīja Daniēle Skillači (Daniele Schillaci) Globālā mārketinga un pārdošanas, elektrisko automobiļu biznesa nodaļas priekšsēdētāja vietnieks un Nissan pārvaldības komitejas Japānā, Āzijā un Okeānijā priekšsēdētājs.

 

„Šis apbalvojums tiek piešķirts produktiem un tehnoloģijām, kas patiesi palīdz cilvēkiem un planētai, tādēļ ir likumsakarīgi, ka tas ir piešķirts jaunajam Nissan LEAF. Jaunais Nissan LEAF ir kas vairāk par vienkārši automobili. Tas ir Nissan Inteliģentās mobilitātes simbols, kas atspoguļo mūsu vīziju virzīt cilvēkus pretī labākai pasaulei.”

 

Jaunais Nissan LEAF piedāvā ikdienā noderīgu inovāciju un tehnoloģiju kopumu lielākam skaitam cilvēku visā pasaulē nekā jebkurš cits elektroautomobilis līdz šim. Tādējādi Nissan LEAF ne vien ar inovācijām, bet arī ar pieejamību lielākam skaitam cilvēku palīdz radīt labāku pasauli. Papildu integrācijas funkcijas vehicle-to-home un vehicle-to-building (pieejamība atkarīga no tirgus) ļauj šī elektroautomobiļa īpašniekiem saprast, ka viņi var izšķiest mazāk resursu un sniegt pasaulei vairāk.

 

Jaunais Nissan LEAF pašlaik ir pieejams pārdošanā Japānā, un nākamo pāris mēnešu laikā to varēs iegādāties arī pie Nissan dīleriem ASV, Kanādā un Rietumeiropā.

Ziņas avots - Nissan