Jaunais pikaps – Nissan NP300 Navara piedāvā plašu daudzpusību

  

17.11.2015

 

  •  Pilnīgi jaunajam NP300 Navara pieejami vairāk nekā 125 oriģinālie aksesuāri.
  • Tas nodrošina piedāvājumu pieprasījumam pēc plašākām automobiļu personalizēšanas iespējām tirgū.
  • Krosoveru iedvesmots dizains un tehnoloģijas integrēti visā aksesuāru klāstā.
  • Nissan oriģinālie aksesuāri ar Nissan vieglo komercautomobiļu 5 gadu / 160 000 km garantiju.

 

Ar vairāk nekā 125 oriģinālajiem aksesuāriem un plašu to kombinēšanas variāciju skaitu pilnīgi jaunais NP300 Navara ir Nissan visdaudzpusīgākais automobilis visā tā automobiļu modeļu klāstā.

 

Laikā, kad automobiļu personalizēšana autobūves tirgū kļūst par aizvien būtiskāku tendenci, pilnīgi jaunais NP300 Navara dāvā pircējiem iespēju personalizēt savu automobili līdz pat sīkākajām niansēm, padarot to par perfektu sabiedroto pat visspecializētāko uzdevumu veikšanā. 

 

Tā kā lielākā daļa patērētāju (70%) vēlas daudz individuālāku pirkuma pieredzi[1], pilnīgi jaunais NP300 Navara atsaucas mūsdienu klientu vajadzību izaicinājumam, piedāvājot plašu pārdomātu un inovatīvu aksesuāru klāstu kā darba, tā atpūtas vajadzībām.

 

Poncs Pandikutira (Ponz Pandikuthira), Nissan Europe Vieglo komercautomobiļu departamenta direktors, stāsta: „Automobiļu personalizēšana ar joni pārņem autobūves nozari. Klientu gaidas attiecībā uz daudzveidīgu un specializētu praktiskumu un stilu kā biznesam, tā brīvā laika pavadīšanai kļūst aizvien augstākas. Automobiļu īpašnieki vēlas, lai viņu personalizētie automobiļi atspoguļotu viņu personību un stila izjūtu, bet biznesa automobiļiem ir jāatbilst biznesa zīmola identitātei un jākļūst par spēcīgu biznesa reklāmas rīku, esot ceļā.”

 

Perfekts sabiedrotais.

 

Biznesa klientiem integrētā instrumentu kaste un kravas kastes sadalītājs piedāvā praktiskus telpu taupošus risinājumus, bet kravas kastes ieliktņi no plastmasas un alumīnija pasargā kravas kasti no iespiedumiem un skrāpējumiem, ko rada smagi priekšmeti, – tie ļauj autovadītājiem paveikt jebkuru darbu, nenodarot kaitējumu automobiļa izskatam.

 

Apmierinot pieprasījumu pēc pikapiem kā darbam, tā atpūtai, NP300 Navara piedāvā automobiļa salona paklājiņus no tekstila un gumijas, pasargājot automobiļa salonu no dubļiem un netīru suņa ķepu nospiedumiem. Plašs kravas nodalījuma pārsegu klāsts nodrošina labākus uzglabāšanas risinājumus, kas pasargā NP300 Navara braucējus no dažādām nebūšanām, baudot nedēļas nogales piedzīvojumus.

 

Tie, kas vēlas izcelties ar stilīgiem atpūtas braucieniem, priecāsies par papildu aksesuāriem, ko iedvesmojis jaunais Nissan krosoveru klāsta dizains, kas ietver dekoratīvos stieņus, dekoratīvo stieņu apgaismojumu, 18” vieglmetāla diskus, dekoratīvo izpūtēja caurules uzgali, kā arī uzlīmju klāstu, kas autovadītājiem dāvā brīvību radīt pašiem savu unikālo tēlu.

 

Apliecinot Nissan apņemšanos dāvāt kvalitāti un izcilību ikvienā jomā, NP300 Navara tiek piedāvāts ar pilnīgi jaunu cieto  pārsegu – vienu no pamanāmākajiem jaunā pikapa aksesuāriem. Izstrādāts un pilnveidots Nissan Eiropas dizaina centros, tas ir viskonkurētspējīgākais cietais pārsegs, kas pieejams vieglo komercautomobiļu tirgū: ar jaunu centrālās atslēgas sistēmu, apgaismojumu un īpašu apdari. Tas ir pieejams visās automobiļa virsbūves krāsās, un tā nevainojamu atbilstību un kvalitāti garantē Nissan pieredzējušo inženieru komanda.

 

Segmenta līderis.

 

Neskaitot populāro funkciju klāstu, Nissan jaunajam NP300 Navara ievieš arī virkni sektorā vadošu un konkurentus pārspējošu aksesuāru, kas atvieglo piekļuvi visai kravas kastei.

 

Tie ietver:

  • Bīdāmu platformu – šī kravas kastē uzstādītā, parocīgā platforma ļauj viegli piekļūt kravai un pārvietot visu viegli aizsniedzamā tuvumā.
  • Pakāpienu aizmugurē – noderīgs papildinājums tiem, kas regulāri izmanto NP300 Navara kravas pārvadāšanas un uzglabāšanas iespējas, atvieglojot piekļuvi kravas kastei.
  • Aizmugures palīgsistēmu – radīta speciāli NP300 Navara, šī praktiskā ierīce droši kontrolē aizmugurējā paneļa atvēršanu, ļaujot automobilim paveikt visu darbu.
  • Kravas turētāju virs kravas kastes pārsega. Virs kravas kastes uzstādāmais bagāžnieks ietaupa vietu lielu un neparocīgu priekšmetu, piemēram, velosipēdu un saliekamo kāpņu pārvadāšanai.

Noslēdzot piedāvājumu, Nissan dāvā NP300 Navara īpašniekiem vēl vairāk piedzīvojumu kā personīgajā, tā profesionālajā jomā, nodrošinot 5 gadu / 160 000 km garantiju visiem oriģinālajiem aksesuāriem* kā daļu no Nissan tirgū vadošās – 5 gadu / 160 000 km ražotāja standarta garantijas visam vieglo komercautomobiļu klāstam.

 

*Piecu gadu garantija neietver automobiļa salona paklājiņus un neoriģinālos aksesuārus. Nissan saviem klientiem piedāvā:

-           3 gadu / 100 000 km garantiju visiem oriģinālajiem automobiļa salona paklājiņiem;

-           2 gadu / 100 000 km garantiju neoriģinālajiem aksesuāriem.


 

[1]  Avots: Momentology:http://www.momentology.com/3362-70-of-consumers-want-more-personalized-shopping-experiences/

 

                                                                          ###

  

Par NISSAN EUROPE

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārzemju automobiļu ražotājiem Eiropā, tā vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 17 600 darbinieku. Pagājušajā finanšu gadā Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 675 000 jauni automobiļi, tostarp godalgotie krosoveri, pilsētas automobiļi, SUV, komercautomobiļi un elektriskie automobiļi, ieskaitot Nissan LEAF, kas ir pasaulē populārākais elektriskais automobilis, un kuru rekomendētu iegādāties 96% Nissan LEAF esošo īpašnieku. Šobrīd Nissan, pārstāvot Nissan un Datsun zīmolus, Eiropā piedāvā 23 dažādus un inovatīvus automobiļu modeļus.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 185 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. www.newsroom.nissan-europe.com/lvhttp://www.nissan.lv/

Ziņas avots - Nissan