Nissan 2014. gada Parīzes automobiļu izstādē.

 

Nissan neticamā daudzveidība Parīzē - uzmanības centrā jaunais Nissan Pulsar un NISMO  

 

Jaunais Nissan Pulsar apliecina Nissan nolūkus automobiļu „C" segmentā:

  • Nissan jaunā, drosmīgā piecu durvju hečbeka publiskā debija.
  • Dizains un konstrukcija balstīti uz Nissan krosoveru DNS.
  • Segmentā plašākā telpa aizmugurē sēdošo pasažieru kājām un praktisks automobiļa salons.
  • Bagātīgs aprīkojums, tostarp „drošības vairoga" tehnoloģijas un apkārtskata monitors.

NISMO automobiļu modeļu klāsts tiek paplašināts ar satriecošo Pulsar konceptautomobili un atjaunoto 370Z NISMO:

  • Pulsar NISMO konceptautomobiļa globālā pirmizrāde.
  • Pirmo reizi tiek izrādīts pilnībā atjaunotais 370Z NISMO.

 

Nissan uzņem apgriezienus Eiropā: 

  • Pēdējo 12 mēnešu laikā atklāti 12 jauni produkti.
  • Lielbritānijā, Krievijā un Spānijā paaugstināti ražošanas apjomi.
  • e-NV200 laišana klajā nostiprina līderpozīciju globālajā elektromobiļu tirgū.

 

Ambīcijas, pašpārliecinātība un kaislība ir tās trīs īpašības, kas raksturo Nissan klātbūtni 2014. gada Parīzes automobiļu izstādē. Uzmanības centrā ir pilnīgi jaunais Nissan Pulsar - automobilis, ar kuru Nissan atgriežas automobiļu „C" segmentā. Pulsar Parīzē piedzīvo publisku pirmizrādi. Tā dizains un tehnoloģijas ir radīti, izmantojot to pašu unikālo pieeju un filozofiju, kas iedvesmoja tirgus līderus - Nissan krosoverus.

 

Jaunā Pulsar laišana klajā nodrošina Nissan visspēcīgāko un vispilnīgāko automobiļu modeļu klāstu zīmola vēsturē. Ar praktiskāko un plašāko automobiļa salonu konkurentu vidū, Pulsar nostiprina Nissan apņemšanos ieviest jaunākās tehnoloģijas segmentā. Papildus tādām inovācijām kā ārkārtas bremzēšana sistēma un LED priekšējie lukturi, Pulsar lepojas ar Nissan izslavēto apkārtskata monitoru un „drošības vairoga" tehnoloģijām - visaptverošu drošības tehnoloģiju klāstu, kas ietver arī segmentā pirmoreiz ieviesto kustīgu objektu noteikšanas sistēmu.

 

Parīzē tiek prezentēts pilns Nissan Pulsar klāsts, atklājot tā visjaudīgāko - DIG-T 190 versiju. Ar virkni unikālām dizaina īpašībām apveltītais 190 ZS Pulsar savam klāstam piešķir sportisku un dinamisku „odziņu".

 

Veiktspējas tēmu dziļāk parāda jaunais, izteiksmīgais Nissan Pulsar NISMO konceptautomobilis. Parīzē šis konceptautomobilis piedzīvo globālo debiju un prezentē jaunā Pulsar sportisko potenciālu, apvienojot muskuļoto izskatu ar virkni NISMO tehnoloģiju un aerodinamisko elementu. Turklāt Nissan meklē arvien jaunus un aizraujošus veidus, kā paplašināt savu NISMO ielas automobiļu modeļu klāstu.

 

Jaunā Nissan Pulsar prezentācija ir zīmola jau 12. jaunā automobiļu modeļa laišana klajā pēdējo 12 mēnešu laikā - tas ir neticams sasniegums. Vēl ievērojamāku šo faktu padara tas, ka Nissan veicina arī jaunāko tehnoloģiju ieviešanu globālajā automobiļu tirgū jaunos un aizraujošos segmentos. Nissan ir nostiprinājis savu līderpozīciju bezizmešu automobiļu segmentā, veiksmīgi laižot klajā jauno e-NV200 - 100% elektrisko vieglo komercautomobili, un turpina pildīt apņemšanos - līdz 2020. gadam ieviest tirgū autonomos automobiļus.

 

Nissan ambiciozais jauno produktu piedāvājums un pašreizējā automobiļu modeļu klāsta nerimstošie panākumi ir ļāvuši piedzīvot rekordaugstu zīmola ražošanas apjomu Eiropā. Vairāk nekā jelkad agrāk Nissan automobiļu modeļi sasniedz aizvien plašāku patērētāju loku dažādos tirgos, kas Nissan ļauj turpināt savu iesākto ceļu - līdz 2016. gadam kļūt par Āzijas automobiļu zīmolu Nr. 1 Eiropā. Šo panākumu noslēpums ir Nissan pieaugošā ražošanas centru bāze Eiropā - rūpnīcas Krievijā, Spānijā un Lielbritānijā, kas atbalsta vietējo ekonomiku un ļauj ieviest tirgū jaunus, inovatīvus un aizraujošus automobiļu modeļus.

 

2014. gada Parīzes automobiļu izstādē tiek izcelta arī Nissan nemitīgā NISMO zīmola pilnveidošana - tas šogad svin savu 30 gadu jubileju. Papildus Pulsar NISMO konceptautomobilim Nissan atklāj arī pilnībā atjaunoto 370Z NISMO. Jaunais automobiļa modelis lepojas ar virkni jaunu tehnoloģiju un dizaina elementu, kas sniedz vēl precīzāku un aizraujošāku braukšanas pieredzi. Jauno automobiļa modeli papildina tehnoloģiskie jaunumi, kas tika izstrādāti GT-R NISMO projekta ietvaros, un gala rezultāts ir vissportiskākais 370Z, kāds jelkad radīts.

 

Vēl viens jauns NISMO automobiļa modelis, kas Parīzē liks asinīm ritēt straujāk, ir jaunais Nissan Juke NISMO RS. Debitējis Ženēvas automobiļu izstādē šī gada martā, izslavētā Juke NISMO jaunākā versija tiek prezentēta Parīzē pirms tā parādīšanās dīleru autocentros. Pilnā ražošanas aprīkojumā prezentētais 218 ZS Juke NISMO RS lepojas ar virkni tehnoloģijām un stila jaunumu, kas dāvā vēl koncentrētāku braucienu.

 

Nissan vēlmi un kaislību mainīt to, kā automobiļi tiek izgudroti, konstruēti un lietoti, vēl vairāk izceļ IDx Freeflow un IDx NISMO konceptautomobiļu ierašanās. Abi IDx automobiļu modeļi Parīzē piedzīvo pirmizrādes Eiropā un tika izstrādāti, izmantojot līdzradīšanas pieeju, kas ļauj patērētājiem piedalīties dizaina izveides procesā. Tos ir izstrādājusi un tie ir paredzēti „digitālajai" paaudzei, kas dzimusi pēc 1990. gada, - IDx Freeflow un IDx NISMO automobiļu modeļi prezentē alternatīvu pieeju automobiļu radīšanai. Nissan stenda apmeklētāji var izbaudīt visu dizaina procesu ar īpaši izstrādātās Oculus Rift 3D virtuālās realitātes ierīces palīdzību.

 

 

2014. gada Parīzes automobiļu izstādē Nissan stends atrodas 1. zālē (331. stends).

Ziņas avots - Nissan