Nissan apliecina savas neapstrīdamā līdera pozīcijas krosoveru tirgū

 

  • Trīs automobiļu modeļu klāsts ir visaptverošākais starp tirdzniecībā pieejamajiem krosoveriem
  • Nissan piemīt novatorisms un atšķirīgs redzējums katrā krosovera modelī.
  • Zīmols pierāda sasniegumus un klientu prasību izpratni.

Jauna, novatoriska un sekmīga automobiļu tirgus segmenta izveide ir milzīgs sasniegums.  Esošā redzējuma un mērķu saglabāšana, veidojot pilnu visvairāk pārdoto un segmentā labāko automobiļu klāstu, līdztekus saglabājot zīmola tradīcijas, ir līdz šim nozarē nepieredzēta situācija. Pēdējo septiņu gadu laikā Nissan ir bijis krosoveru segmenta līdera pozīcijās, radot aizraujošus, jaunus automobiļu modeļus un ieviešot unikālo Nissan domāšanas veidu arvien jaunos tirgus segmentos.

 

Jaunā X-Trail un jaunā Juke laišana klajā ir vēl viens apliecinājums Nissan noteicošajām pozīcijām krosoveru segmentā. Lai arī Nissan pēdās pēdējos gados ir gājuši arī konkurenti, neviens cits zīmols nepiedāvā tik daudzveidīgu un pilnīgu krosoveru klāstu. 

 

Nissan krosoveri ir ļoti pieprasīti visā pasaulē, un to popularitāte ar katru dienu palielinās. Priekšgalā ir sākotnējais līderis, rekordists - Qashqai.

 

 

KROSOVERU STILS - JAUNI KONSTRUKTĪVO RISINĀJUMU PAMATPRINCIPI 

 

Laikā, kad 2007. gadā parādījās novatoriskais Qashqai, bija skaidrs, ka ģimenes automobiļu konstruktīvie risinājumi vairs nekad nebūs tādi kā agrāk. Apvienojot SUV raksturīgo, masīvo izskatu, augsto autovadītāja sēdvietas pozīciju, ģimenes hečbekam raksturīgo izveicīgumu, uzturēšanas izmaksas un pamatnes laukumu, Qashqai pierādīja, ka, pateicoties novatorismam un drosmīgajam redzējumam, autovadītāji patiešām var izbaudīt vislabāko, kas ir katrā no abiem minētajiem automobiļu segmentiem.

 

Turpmāko septiņu gadu laikā Nissan nākotnes vīzija ir skaidrāka nekā jebkad. Zīmols ir sekmīgi atradis elementus, kuri veido perfektu krosoveru, kas ir ļāvis attiecīgajā segmentā izmantot savas līdera pozīcijas un zināšanas, lai radītu automobiļus, kuri vienlīdz spēcīgi gan aizrauj, gan priecē.

 

Nissan pastāvīgo panākumu atslēga ir unikālas konstruktīvo risinājumu tradīcijas. Visiem trīs krosovera modeļiem ir līdzīgs stila līniju kopums, pateicoties kuram šie automobiļi ir uzreiz pamanāmi, it īpaši pamanāms ir masīvais „V" veida režģis automobiļa priekšpusē. Plašās riteņu arkas palīdz radīt spēka un masīvuma sajūtu, un autovadītājs pie šāda automobiļa stūres var justies droši un pārliecinoši. Galā sašaurinātās viduslīnijas un plūstošās jumta līnijas papildina visu trīs automobiļu modeļu eleganci un atlētiskumu, uzlabojot to vizuālo pievilcīgumu un izceļot tos starp visiem pārējiem, tirgū pieejamajiem automobiļu modeļiem.

 

Precīzās konstruktīvo risinājumu detaļas, kuras nodrošina elitāru izskatu, ir kļuvušas par vēl vienu būtisku Nissan krosovera dizaina elementu. Sākot ar Juke oriģinālo priekšējo lukturu izvietojumu un beidzot ar Qashqai un jaunajam X-Trail raksturīgajiem bumeranga veida kombinētā tipa aizmugurējiem lukturiem, zīmols pastāvīgi paceļ dizaina robežas jaunā līmenī.

 

Nissan krosoveri ievieš jaunus standartus arī attiecībā uz automobiļu salona dizainu, tehnoloģijām, aprīkojumu un izvietojumu. Sākot ar Qashqai un beidzot ar jauno X-Trail, katram Nissan krosoveram ir bijusi virkne novatorisku konstruktīvo risinājumu, kas snieguši iespēju automobilī justies brīvāk, drošāk un ērtāk. Nissan krosoveri izceļas ne tikai ar pārdomātiem, praktiskiem elementiem (piemēram, jaunā X-Trail teātra stila sēdekļa izvietojums), bet pamanāmas ir arī to detaļas (piemēram, Juke krāsotā centrālā paneļa apakšējā daļa), kas parāda formas un funkcionalitātes harmoniju it visā. 

 

 

KROSOVERU TEHNOLOĢIJAS - LĪDERIS 

 

Nissan ir pieredzes bagāta vēsture jaunu tehnoloģiju ieviešanā automobiļos. Nissan ir pārliecināts, ka augstākās klases tehnoloģijām ir jābūt pieejamai visiem, un, šī mērķa vadīts, ir neatlaidīgi strādājis, lai savos automobiļu modeļos ieviestu vislabāko no segmentā pieejamā.

 

Viens no visnozīmīgākajiem Nissan tehnisko jaunievedumu piemēriem ir izslavētā NissanConnect navigācijas sistēma. Šī sistēma visos Nissan krosoveru modeļos ļauj pieslēgt arī viedtālruņus, lai automobiļu īpašnieki varētu uzturēt sakarus ar ārpasauli neatkarīgi no tā, uz kurieni ved viņu ceļš. Pateicoties daudzajām aplikācijām (mūzika, sociālie tīkli, izklaide un ceļojumi) un krāsainajam, skārienjutīgajam displejam, jaunā NissanConnect sistēma ir vienkārši un intuitīvi lietojama un piedāvā to, kas līdz šim ir bijis raksturīgs tikai luksuss klases automobiļiem. 

 

TRANSMISIJAS - EKONOMISKĀKI RISINĀJUMI, KURI SNIEDZ VAIRĀK

 

Nissan krosoverus īpašus padara ne tikai to salonā esošās tehnoloģijas. Arī dzinēji, transmisijas un piekares sistēmas ir veidotas tā, lai nodrošinātu uzturēšanas izmaksas un dinamiku, kura ir tāda pati vai labāka nekā līdzīgiem konkurentu automobiļu modeļiem.

 

Pateicoties pārdomātiem tehniskajiem un mūsdienīgaiem konstruktīvajiem risinājumiem, Nissan ir spējis samazināt vairāku tā krosoveru klāstā pieejamo dzinēju tilpumu. Saglabājot jaudu un iespējas, Nissan ir spējis samazināt gan benzīna, gan dīzeļdzinēju tilpumu. Mazāki dzinēji mazāk sver un rada mazāku iekšējo berzi, un tādēļ tie ir tīrāki un nodrošina lielāku degvielas ekonomiju. Tas nodrošina būtisku izmaksu samazinājumu autovadītājiem, neietekmējot automobiļu veiktspēju.

 

Vēl viena joma, kurā Nissan ir priekšgalā, ir transmisijas sistēmas. Visiem trijiem krosoveriem ir augstas efektivitātes ALL-MODE 4x4-i pilnpiedziņas sistēma. Tajā ir virkne papildu tehnoloģisko risinājumu (tostarp griezes momenta vektorizācija), kuri palīdz palielināt vilci un nodrošināt labāku līdzsvaru manevrējot.

 

Jaunajam Juke, Qashqai un jaunajam X-Trail ir arī Nissan modernā XTronic automātiskā pārnesumkārba. Tā veidota, lai nodrošinātu vienmērīgu un dabisku braukšanu, un straujas ātruma palielināšanas apstākļos tā darbojas tāpat kā tradicionālā, vairāku pārnesumu automātiskā pārnesumkārba, nodrošinot pakāpenisku pārnesumu maiņu. Braucot mierīgāk, pārnesumu pārslēgšana notiek gandrīz nemanāmi, kā rezultātā tiek nodrošināta līgana braukšana.

 

###

Par NISSAN EUROPE 

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropā, vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 16 000 darbinieku. Pērn Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 695 000 automobiļi, tostarp mini-MPV, godalgotie krosoveri, SUV un komercautomobiļi. Šobrīd Nissan Eiropas tirgū piedāvā 24 dažādus inovatīvus produktus, un uzņēmuma mērķis ir kļūt par vislielāko Eiropā pārstāvēto Āzijas autoražotāja zīmolu.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. www.nissan.lv

Ziņas avots - Nissan