• Labākais Nissan tirdzniecības menedžeris Baltijas valstīs – Aleksandrs Parškovs, SIA “ Norde”
  • Labākais Nissan tehniskais speciālists Baltijas valstīs – Ilja Nefjodovs, SIA “Norde”
  • Labākais Nissan pārdošanas dīleris Baltijas valstīs – SIA “Norde”

 

Tas ir oficiāli – kompetentākais Nissan dīleris Latvijā ir SIA “Norde”. Japāņu automobiļu zīmola pārstāvis ieguva trīs apbalvojumus kategorijās kā labākais automobiļu pārdevējs, labākais tehniskais speciālists un labākais tirdzniecības menedžeris. “Norde” tika atzīts par labāko Nissan pārdošanas dīleri ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstu reģionā 2017. finanšu gadā. Noteicošais faktors šim apbalvojumam ir tieši teicamā klientu apkalpošana.

 

Katru gadu Nissan Nordic Europe – oficiālais Nissan importētājs Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs – organizē “Nissan Drive” pasākumu tā dīleriem. Šī pasākuma laikā tiek atzīmētas finanšu gada beigas, apkopoti rezultāti un sniegts ieskats nākotnē, nosaukti labākie Nissan dīleri katrā valstī un reģionā, kā arī apbalvoti labākie Nissan dīleru darbinieki. Labākā Nissan dīlera apbalvojums tiek piešķirts tam dīlerim, kas lieliski izprot Nissan zīmolu un zina, kā izcelt zīmolu mazumtirdzniecības vidē, ir nodrošinājis atbilstību zīmola prasībām un izcilus darba rezultātus, tirdzniecības apjomu un klientu apkalpošanu.

 

“Šī ir pirmā reize, kad mēs esam ieguvuši 3 apbalvojumus par teicamu darbu jaunu automobiļu tirdzniecībā. Tas ir rezultāts nepārtrauktai attīstībai un uzlabojumiem, ko esam veikuši dīleru centrā beidzamos gadus,” apstiprina SIA “Norde” izpilddirektors Didzis Bremze.

 

Šis ir lielisks novērtējums mūsu un Nissan sadarbībai. Nissan ir teicams uzņēmums un biznesa partneris, ar kuru kopā strādāt ir liels gandarījums. Esmu priecīgs, ka mana komanda paveica teicamu darbu, kā arī darbiniekiem pietika motivācija un enerģija 2017. gadā, lai saņemtu šīs pārsteidzošās godalgas. Liels paldies visai manai komandai! Tagad ir svarīgi turpināt iesākto, kā arī turpmāk nodrošināt klientus ar tikpat augstu apkalpošanas līmeni.” 

 

SIA “Norde” jauno automobiļu pārdevējs Aleksandrs Parškovs piebilda: “Prestižais apbalvojums “Labākais Nissan tirdzniecības menedžeris” tiek izvēlēts, veicot plašu analīzi un novērtējumu. Speciāli slepenie pircēji veic pārbaudes dīleru centros. Pārdošanas konsultantiem bija jāspēj demonstrēt nevainojamas zināšanas un prasmes komunikācijā ar klientu. Ļoti svarīgi ir spēja sniegt plašu informāciju par automobiļiem, kā arī klienta pieredze ar pašu produktu – sākot no automobiļa demonstrēšanas līdz pat testa braucienam. Novērtējumā tika ņemts vērā arī klientu sagaidīšana, speciālu  piedāvājumu un citas informācijas sniegšana, konsultācijas par finansēšanas iespējām, kā arī saziņa ar klientu. Esmu ļoti lepns par šo saņemto apbalvojumu.”

 

"Apmierināts klients ir vislielākā atlīdzība," sacīja SIA "Norde" tehniskais speciālists Ilja Nefjodovs. Viņš arī piebilda: ““Labākā tehniskā speciālista” apbalvojums man ir kā atzinība par visiem centieniem padarīt klienta pieredzi atbilstošu sniegtā pakalpojuma augstajai kvalitātei. Tomēr mēs neplānojam apstāties, klientu apmierinātība ir ikdienas mērķis pie kura turpināsim strādāt, lai nodrošinātu to, ka esam labākie.”

 

"Es esmu patiesi priecīgs, ka šīs balvas devās tieši pie SIA ”Norde”, mūsu oficiālā dīlera Rīgā," saka Nissan Nordic Europe vadītājs Baltijas valstīs Marguss Miks (Margus Mikk). "Tas ir ļoti liels darbs, kas tika paveikts 2017. finanšu gadā. “Nordes” augstais sniegums gan pārdošanā, gan pēcpārdošanā bija lielisks visu gadu, turklāt tas nemitīgi mijās ar milzu rūpēm par savu klientu labsajūtu,” piebilda Miks.

Ziņas avots - Nissan