• Nissan paziņo par 40% izaugsmi vieglo komercautomobiļu segmentā.
  • Nissan piedāvā vienu no plašākajiem vieglo komercautomobiļu klāstiem Eiropā, tostarp arī 100% elektrisko furgonu – Nissan e-NV200.
  • Nissan jaunais vidēja izmēra furgons – NV300 noslēdz Nissan vieglo komercautomobiļu klāstu.
  • Nissan Navara ar savu moderno dizainu un inženiertehniskajiem risinājumiem ir Nissan vairāk nekā 80 gadu pieredzes pikapu jomā rezultāts.
  • Visiem Nissan vieglajiem komercautomobiļiem Eiropā ir 5 gadu garantija*.
  • Nissan strauji augošais dīleru tīkls piedāvā “vienu pieturas punktu” vieglo komercautomobiļu pircējiem.
  • Komercautomobiļu Platform Cab versija – šasija bez virsbūves ir nevainojami piemērota platforma pēc pasūtījuma būvētu versiju radīšanai.

 

2.11.2016 – Ar savu vieglo komercautomobiļu klāstu, kas ir viens no plašākajiem Eiropā, Nissan uzstāda augstu latiņu konkurentiem. Klāstam pievienojoties arī Nissan NV300, kas tika prezentēts Hannoveres automobiļu izstādē, Nissan ir noslēdzis savu vieglo komercautomobiļu klāsta atjaunināšanu.

 

Vienlaicīgi ar jaunā Nissan NV300 laišanu klajā, Nissan ir paziņojis arī par sava vieglo komercautomobiļu tirdzniecības apjoma pieaugumu par 40% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu.

 

Nissan vieglo komercautomobiļu klāstu pārstāv Nissan Navara, kas ir saņēmusi “2016. gada Starptautiskā pikapa” godalgu, NV200 un NV400 furgoni, kā arī NT400 (Nissan Nordic Europe reģionā pieejams tikai Zviedrijā un Dānijā) un NT500 (nav pieejams Nissan Nordic Europe reģionā) kravas automobiļi. Nissan vieglo komercautomobiļu klāstā ir pieejams arī novatoriskais e-NV200, kas ir pasaulē pirmais 100% elektriskais vieglais komercautomobilis.

 

Roberts Ludžans (Robert Lujan), Nissan Europe vieglo komercautomobiļu nodaļas direktors, komentē: “Nissan NV300 ir noslēdzošais mūsu vieglo komercautomobiļu klāsta papildinājums, un tas spēlēs būtisku lomu mūsu plānu realizēšanā. Mēs koncentrējamies uz 4% tirgus daļas sasniegšanu vieglo komercautomobiļu tirgū, ko, mūsuprāt, ir iespējams paveikt, ņemot vērā mūsu izaugsmes ātrumu.”

 

Nissan vieglie komercautomobiļi ir izstrādāti, izmantojot inteliģentu pieeju, lai tie būtu piemēroti dažādām vajadzībām un biznesa nozarēm; visi Nissan vieglie komercautomobiļi piedāvā attapīgi veidotu un viegli izmantojamu kravas telpu, komfortablu automobiļa kabīni, kas ir piemērota ilgstošai braukšanai, jaunākās tehnoloģijas un zemas automobiļa ekspluatācijas izmaksas.

 

Nissan pārliecību par savu vieglo komercautomobiļu kvalitāti apliecina arī tirgū vadošā 5 gadu / 160 000 km ražotāja standarta garantija (Nissan e-NV200 – 5 gadu / 100 000 km garantija*) Nissan vieglajiem komercautomobiļiem Eiropā, un tā ir pilnībā nododama tālāk arī nākamajiem automobiļu īpašniekiem.

 

Eiropā Nissan pārstāv aptuveni 2 000 specializēti vieglo komercautomobiļu dīleri ar zinošiem speciālistiem, kas var palīdzēt uzņēmumiem izvēlēties to vajadzībām vispiemērotākos automobiļus. Šie Nissan dīleru autocentri ir ērts “vienas pieturas punkts” furgonu, kravas automobiļu un pikapu pircējiem, un nākotnē Nissan plāno paplašināt savu dīleru vēl vairāk.

 

Nissan vieglie komercautomobiļi piedāvā perfektu bāzi komercautomobiļu pielāgošanai dažādu biznesa nozaru vajadzībām. Sākot ar kempinga automobiļiem un automobiļiem ar dzesēšanas iekārtām līdz pat pašizgāzējiem un automobiļiem ar multivides apraides iekārtām – saskaņā ar reģistrācijas datiem 97% pārbūves tirgu aptver Nissan vieglie komercautomobiļi.

 

Nissan Navara

 

Jaunā Nissan Navara, kas tika laista klajā 2015. gada beigās (Nissan Nordic Europe reģionā – 2016. gada pavasarī), ir uzstādījusi augstu latiņu vienas tonnas pikapu segmentā. Nissan Navara ir izturīga un inteliģenta un apvieno labāko no Nissan līderības krosoveru segmentā, kuru pārstāv tādi automobiļi kā Nissan Qashqai un X-Trail, ar 12 robustu un praktisku pikapu paaudžu radīšanas pieredzi.

 

Navara ir pieejama Double Cab un King Cab versijās un balstās uz robustu cauruļu rāmja šasiju. Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes Navara, jaunās paaudzes Navara ir piecu sviru aizmugurējā piekare ar vītajām atsperēm, kas nodrošina uzlabotu un dinamisku sniegumu un komfortu dažādos braukšanas apstākļos. Šajā segmentā tā tiek piedāvāta pirmo reizi, un Nissan Navara tā ir pieejama jau Double Cab standarta aprīkojumā.

 

Arī vieglajiem pasažieru automobiļiem raksturīgā izsmalcinātība, stils un augsts komforta līmenis tiek piedāvāts jau Navara standarta aprīkojumā, piedāvājot automobilī tādas tehnoloģijas, kas parasti netiek asociētas ar vieglo komercautomobiļu segmentu. Jaunā Navara piedāvā tādas novatoriskas tehnoloģijas kā, piemēram, apkārtskata monitors un automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma.

 

Nissan NV200

 

Nissan NV200 ir kompakts furgons. Tas ir paredzēts uzņēmumiem, kas vēlas nedaudz mazāku, plūdenāku un efektīvāku furgonu – tas piedāvā perfektu ietilpības, daudzpusības, funkciju, tehnoloģiju un vērtības kombināciju. NV200 tagad tiek piedāvāts vairāk nekā 40 valstīs, un tas ir saņēmis dažādus apbalvojumus visā pasaulē, tostarp “Gada Starptautiskā furgona” godalgu Eiropā.

 

Nissan e-NV200

 

Nissan e-NV200 tika laists klajā 2014. gadā, un tas apvieno 100% elektriskā Nissan LEAF modernās piedziņas tehnoloģijas un zemās ekspluatācijas izmaksas ar NV200 furgona praktiskumu un kravnesību. e-NV200 ir ticis atzīts par “Gada Vieglo komercautomobili” prestižajā “Next Green Car Awards 2014”. Šis apbalvojums apliecina gan e-NV200 un tā nulles izmešu tehnoloģiju inovatīvo raksturu, gan tā zemās ekspluatācijas izmaksas.

 

Lai parādītu šī elektriskā furgona daudzpusību, Nissan radīja projektu, kura ietvaros pārveidoja e-NV200 par “naktsklubu uz riteņiem” – PART e-VAN, iebūvējot tajā īpašu audio sistēmu, bāru un žilbinošu disko bumbu.

 

Nissan atzīmēja savus sasniegumus vieglo komercautomobiļu jomā un zīmola saukli – “Innovation that Excites” (“Inovācijas, kas iedvesmo”) ar “Truckerball” spēli. Šis aizraujošais video godina arī Nissan partnerību ar UEFA Champions League, un tajā piedalās futbolists Jaja Turē (Yaya Touré), kas ir Nissan globālais “vēstnieks”, un citi, kas izmanto Nissan vieglos komercautomobiļus kā platformu savu talantu demonstrēšanai. Video var noskatīties šeit: https://youtu.be/uRe2uGQrlbY.

 

 

*Nissan e-NV200 5 gadu / 100 000 km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais) garantija sastāv no 3 gadu / 100 000 km ražotāja standarta garantijas un 2 gadu Nissan 5★ pagarinātās garantijas. Pilnu informāciju par garantijas segumu un Nissan 5★ pagarinātās garantijas noteikumus un nosacījumus var saņemt pie Nissan dīleriem. Plašāka informācija pieejama: www.nissan.lv.

Ziņas avots - Nissan