Nissan GT-R uzstāda Ginesa pasaules rekordu ātrākajā driftā

 

 8.4.2016

 

Nissan ir uzstādījis Ginesa pasaules rekordu ātrākajā driftā. Rekords tika uzstādīts, driftējot ar ātrumu 304,96 km/h 30 grādu lenķī, izmantojot speciāli pielāgotu 2016. gada Nissan GT-R ar 1380 ZS un visu jaudu uz aizmugurējiem riteņiem. Jauno pasaules rekordu uzstādīja Japānas drifta čempions un Japānas drifta sēriju čempions – Masato Kavabata (Masato Kawabata), pārspējot iepriekšējā rekorda uzstādītāju – Jakubu Przigonski (Jakub Przygoński) no Polijas. Rekords tika uzstādīts īpašā pasākumā, kas notika Fudžeiras starptautiskajā lidostā, Apvienotajos Arābu Emirātos.

 

###

 

Par NISSAN EUROPE

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārzemju automobiļu ražotājiem Eiropā, tā vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 17 600 darbinieku. Pagājušajā finanšu gadā Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 675 000 jauni automobiļi, tostarp godalgotie krosoveri, pilsētas automobiļi, SUV, komercautomobiļi un elektriskie automobiļi, ieskaitot Nissan LEAF, kas ir pasaulē populārākais elektriskais automobilis, un kuru rekomendētu iegādāties 96% Nissan LEAF esošo īpašnieku. Šobrīd Nissan, pārstāvot Nissan un Datsun zīmolus, Eiropā piedāvā 23 dažādus un inovatīvus automobiļu modeļus.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 185 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. www.newsroom.nissan-europe.com/lvhttp://www.nissan.lv/

Ziņas avots - Nissan