Nissan JAUNUMI IZSTĀDĒ „Auto 2013"

 

No 26. līdz 28. aprīlim Rīgā, Ķīpsalas Starptautiskajā izstāžu centrā norisināsies izstāde „Auto 2013", un arī šogad Nissan izstādē, kopīgā stendā pārstāvēs dīleri „Norde" un „Skandi Motors", prezentējot jaunākos Nissan automobiļu modeļus un to īpašos piedāvājumus.

 

Pagājušo gadu šajā izstādē Nissan iepazīstināja ar 100% elektrisko Nissan LEAF, bet šogad uzņems jaunu virzienu, kā galveno izstādes objektu prezentējot krosoveru Nissan Juke Nismo - augstas veiktspējas automobiļa versiju. Kā zināms, 2012. gadā teju katrs otrais Latvijā pārdotais krosovers bijis Nissan, neapšaubāms krosoveru segmenta pārdošanas līderis bija tieši Nissan Juke, kas 2012. gada bija arī otrais vispārdotākais pasažieru automobilis Latvijā.

 

Ar Nismo veiktspējas zīmola vārdu Nissan atklāj jaunu sporta automobiļu modeļu klāstu, sākot to ar Juke Nismo, kam sekos 370Z Nismo un leģendārais GT-R Nismo. Šī ir pirmā nodaļa šo automobiļu ražošanas stāstā, kura ietvaros tiks radīta virkne automobiļu modeļu, kuros apvienoti autosporta „gēni" un trasē pilnveidotas inženiertehnoloģijas. Nismo tehnoloģiju apgarots, Juke Nismo dāvās autosporta iedvesmotu dizainu un aerodinamiku kopā ar uzlabotu veiktspēju un vadāmību.

 

Juke Nismo jaudu nodrošina modificēta Nissan izslavētā 1,6 litru tiešās iesmidzināšanas turbopūtes benzīna dzinēja versija, sniedzot 200 ZS gan priekšpiedziņas, gan četru riteņu piedziņas Juke Nismo versijām. Juke Nismo tiek būvēts Sanderlendā, Lielbritānijā.

 

Izstādes apmeklētājiem, izmantojot unikālo Nissan 3D Juke konfigurācijas rīku, uz stendā izvietotā, skārienjūtīga monitora būs iespēja arī „paspēlēties" un „apģērbt" Juke sev vēlamā krāsā ar īpašiem, krāsainiem Nissan oriģinālajiem aksesuāriem. Nissan Juke raksturo aizraujošs un drosmīgs dizains, taču tagad ar jaunās personalizēšanas programmas palīdzību to ir iespējams izcelt vēl vairāk. Vieglmetāla diski, sānu spoguļu uzlikas, miglas lukturu ietvari, sānu uzlikas, bagāžas nodalījuma uzlika un jumta spoileris - to visu iespējams izcelt dizaina akcentu Force Red, Glossy White, Orange Racing, Piano Black un Silver Grey krāsās. Izmantojot plašās iespējas dažādās kombinācijās, ikviens virtuāli varēs „noslīpēt" sava esošā vai nākotnes Juke dizainu līdz pilnībai, kā arī aplūkot vienu no ar aksesuāriem aprīkotajiem Juke arī izstādes stendā.

 

Nissan krosoveru klāsts nav iedomājams bez tā bestsellera - Nissan Qashqai, kas ir populārākais krosovers Baltijas valstīs. Satriecošs dizains, modernās tehnoloģijas, praktiskums un drošība ir tikai dažas no īpašībām, kas Qashqai padarījušas tik populāru. Jaunā Qashqai Style 360 versija demonstrē Nissan apņemšanos augstākās klases tehnoloģijas un funkcijas padarīt pieejamas plašākai sabiedrībai, ieviešot tās krosoveru segmentā. Qashqai Style 360 ir aprīkots ar vairākām augstākās klases tehnoloģijām, un Nissan inovatīvais apkārtskata monitors ir iekļauts tā standarta aprīkojumā.

 

Papildus krosoveriem - Nissan Juke, tā sportiskās Nismo versijas un Qashqai Style 360 versijas, izstādes stendā būs aplūkojams arī septiņvietīgais Qashqai+2, Nissan Murano, Nissan Navara un komercautomobilis Nissan NV200 gan pasažieru, gan kravas versijā, un kā ikvienas izstādes daļa, kuru gaida tie, kas lūkojas pēc jauna automobiļa - Nissan visiem automobiļu modeļiem sola īpašus piedāvājumus, savukārt tiem, kas apmeklēs Nissan stendu izstādes laikā - arī ekskluzīvu automobiļu izstādes piedāvājumu, kas būs pieejams tikai šajās dienās. Laipni lūgti Nissan stendā izstādē „Auto 2013"!

Ziņas avots - Nissan