NISSAN JUKE-R IEGŪST VĒL AIZRAUJOŠĀKU VERSIJU - IEPAZĪSTIETIES AR JUKE-R 2.0!

30.06.2015

  • Nissan uzlabo leģendāro, oriģinālo krosoveru - superautomobili - Juke-R.
  • Nissan Juke-R 2.0 konceptautomobilis savu dinamisko, globālo pirmizrādi piedzīvo Gudvudas Ātruma festivālā, kas norisinājās no 26. - 28. jūnijam Lielbritānijā.
  • Balstoties uz Nissan GT-R iespaidīgo veiktspēju, Juke-R 2.0 sasniedz 600 ZS.
  • LM P1 pilots un „GT Akadēmijas" uzvarētājs - Jans Mardenboro (Jann Mardenborough) parādīja Juke-R 2.0 slavenajā Gudvudas kalnā.
  • Nissan Juke-R 2.0 ticis atklāts šovasar par godu Nissan Juke piecu gadu jubilejai.

2011. gadā Nissan Juke-R „piedzimšana" iezīmēja jaunu pagrieziena punktu - tas bija pasaulē pirmais krosovers - superautomobilis, kas apvienoja Nissan novatorisko krosoveru - Juke ar leģendārā Nissan GT-R - zīmola sporta automobiļu flagmaņa dzinēju un piedziņu. Tagad, četrus gadus vēlāk, Juke-R ir būtiski uzlabots, piešķirot tam vēl lielāku jaudu un vēl izteiksmīgāku stilu - iepazīstieties ar Nissan Juke-R 2.0!

 

Nissan Juke-R 2.0 globālā debija norisinājās aizraujošā, ikgadējā Gudvudas Ātruma festivāla (Goodwood Festival of Speed), kas sākās 25. jūnijā, ietvaros Nissan stendā, pēc tam tas tika novietots Superautomobiļu izstāžu stendā, kur tas atradās visu nedēļas nogali.

 

Gudvudas apmeklētāji, kā arī tie, kas šo krāšņo notikumu vēroja televīzijas ekrānos, kļuva par lieciniekiem tam, kā Juke-R 2.0 veica dinamisku debiju Gudvudas kalnā visās trīs pasākuma norises dienās, pie stūres sēžot Nissan „GT Akadēmijas" absolventam un Lemānas 24 stundu sacensību pilotam - Janam Mardenboro (Jann Mardenborough).

 

Uz 2014. gadā laistā klajā, jaunā Nissan Juke bāzes veidotais Juke-R 2.0 lepojas ar vairākiem būtiskiem dizaina un tehnoloģiju uzlabojumiem un ir saņēmis vēl lielāku GT-R „testosterona devu", tagad sasniedzot 600 ZS. Joprojām esot „R" ikoniskajā, matēti melnajā krāsā, Juke-R 2.0 tagad ir vēl muskuļotāka, lepnāka un spēcīgāka sava priekšteča versija.

 

Garets Dansmors (Gareth Dunsmore), Nissan Europe mārketinga komunikāciju ģenerāldirektors, saka: „Juke-R ir kļuvis par leģendāru krosoveru - superautomobili, un, pērn laižot klajā jauno Nissan Juke, izvēle uzlabot oriģinālo Juke-R ar vēl lielāku jaudu un izteiksmīgāku dizainu bija absolūti dabiska. Juke-R 2.0 ir nevainojams krosovers līdz vissīkākajai Nissan detaļai - īsta inovācija, kas prezentē mūsu krosoveru drošsirdību, kas apvienota ar GT-R superautomobiļa aizrautību un dzinēju."

 

Nissan Juke-R 2.0 ir radīts tieši laikā, lai ievadītu drīzumā gaidāmo Nissan Juke ražošanas piecu gadu jubileju un Eiropā visiemīļotākā kompaktā krosovera dzimšanas dienu. Ar visā Eiropā vairāk nekā 600 000 pārdotiem eksemplāriem sākotnēji 2010. gadā laistais klajā Nissan Juke turpina nostiprināt Nissan pozīciju kā krosoveru tirgus līderim - blakus godalgotajam Qashqai un uz piedzīvojumiem mudinošajam X-Trail.

 

### 

 

Par NISSAN EUROPE

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārzemju automobiļu ražotājiem Eiropā, tā vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 17 600 darbinieku. Pagājušajā finanšu gadā Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 675 000 jauni automobiļi, tostarp godalgotie krosoveri, pilsētas automobiļi, SUV, komercautomobiļi un elektriskie automobiļi, ieskaitot Nissan LEAF, kas ir pasaulē populārākais elektriskais automobilis, un kuru rekomendētu iegādāties 96% Nissan LEAF esošo īpašnieku. Šobrīd Nissan, pārstāvot Nissan un Datsun zīmolus, Eiropā piedāvā 23 dažādus un inovatīvus automobiļu modeļus.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. http://www.nissan.lv/

 

Ziņas avots - Nissan