Nissan krosoveru piedāvājumu papildina pilnīgi jaunais X-Trail

  • Jaunais X-Trail turpina Nissan 4x4 mantojumu un uzņēmuma līderpozīcijas krosoveru segmentā.
  • Stilīgs, komfortabls un ļoti spējīgs bezceļa apstākļos, un gatavs jebkādiem piedzīvojumiem.
  • Versija ar septiņām sēdvietām un īpaši universālu salona izkārtojumu.
  • Vairāk vietas aizmugurē sēdošajiem, nekā to piedāvā konkurenti.
  • Pilnībā savienojams ar jaunās NissanConnect sistēmas plašo aplikāciju klāstu.
  • Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijas ar vēl plašāku drošības funkciju klāstu.
  • Moderns dizains un tehnoloģijas, ieskaitot atveramu panorāmas jumta lūku un LED priekšējos lukturus.
  • Divu un četru riteņu piedziņas versijas.
  • Jaunā Nissan Xtronic divu riteņu piedziņas versijai.
  • Jauns dCi 130 dzinējs, būtiski uzlaboti CO2 izmešu un degvielas patēriņa rādītāji salīdzinājumā ar iepriekšējo automobiļa modeli (CO2 izmešu apjoms no 129 g/km).
  • Pārdošanā Eiropā no 2014. gada jūlija.
  • Izmēri: 4635 mm garums, 1820 mm platums, 1695 mm augstums, 2706 mm garenbāze, 210 mm klīrenss.

Ar jauno X-Trail Nissan vēlreiz apliecina savu vadošo pozīciju pasaules krosoveru tirgū. Pilnīgi no jauna veidotais X-Trail pievienojas Qashqai, Juke un Murano Nissan krosoveru ģimenei, piedāvājot jaunas tehnoloģijas, stilu un praktiskumu.

 

Jaunais automobiļa modelis apvieno Nissan labi pazīstamo 4x4 mantojumu ar svaigām idejām un tehnoloģijām, iedvesmojoties no zīmola novatoriskajiem krosoveru modeļiem. Tas viss kopā veido automobili, kas pārveido kompakto SUV segmentu.

 

Uz jaunās, Renault-Nissan alianses izstrādātās kopējās moduļu saimes (CMF) platformas veidotais X-Trail ir ne mazāk spējīgs un labi pārdomāts kā iepriekšējās paaudzes automobiļa modelis, bet papildus piedāvā krosoveru stilu un efektivitāti, aizraujošu dizainu, novatoriskas tehnoloģijas un izcilu komfortu.

 

Galvenais motīvs automobiļa izteiksmīgā dizaina izstrādē bija Nissan vēlme padarīt jauno X-Trail par visdaudzpusīgāko piedāvājumu C-SUV segmentā. Ar moderno izskatu, kas atspoguļo Nissan jaunāko dizaina „valodu", jaunais X-Trail perfekti iederas zīmola vīzijā par mūsdienu krosoveru dizainu.

 

Pateicoties elegantajai, bet vienlaikus spēcīgajai virsbūvei, jaunais X-Trail apvieno spēku un piedzīvojumu garu ar organiskām, plūstošām līnijām. Eleganti sportiskais profils sastāv no daudzām jaunām detaļām un elementiem, ieskaitot izteiksmīgus priekšējos lukturus ar LED spuldzēm pamata aprīkojumā augstākā līmeņa modeļiem un jaunu LED akcentu, kas ļauj uzreiz atpazīt automobili tumsā. Ir pieejamas arī automātiski atveramas bagāžas nodalījuma durvis un atverama panorāmas jumta lūka.

 

Salonā jaunais X-Trail piedāvā braucējiem pilnīgi jaunu vidi. Salons jau no pašiem pamatiem ir veidots, paturot prātā septiņu sēdvietu versiju, un sēdekļu izvietojums dažādā augstumā nodrošina izcilu redzamību visiem pasažieriem. Ar kvalitatīviem materiāliem un pārdomātu dizainu jaunais X-Trail nosaka jaunus standartus aizmugures sēdekļu komforta un plašuma, ieskaitot trešās sēdekļu rindas pasažieriem, un automobiļa tehnoloģiju jomā. X-Trail piedāvā arī jaunākās paaudzes NissanConnect sistēmu, kas nodrošina viedtālruņa integrāciju un inovāciju klāstu, tostarp integrētas aplikācijas savienotas braukšanas pieredzes uzlabošanai.

 

Jaunais X-Trail darbojas ar jaudīgu, bet ekonomisku dCi 130 dzinēju, kas nodrošina pietiekamu griezes momentu un nevainojamu darbību jebkādā ātrumā. Tas ir pieejams ar divu vai četru riteņu piedziņu. Pilnpiedziņas versija ir aprīkota ar Nissan jaunākās paaudzes ALL MODE 4x4-i transmisiju. Kopā ar Nissan jauno šasijas kontroles sistēmu un Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijām jaunā X-Trail piedziņas komplekss nodrošina, ka autovadītāja rīcībā ir plašs drošības un komforta funkciju klāsts, kas ļauj izbaudīt katru braucienu.

 

Jaunajam X-Trail ir svarīga loma Nissan augošajā krosoveru saimē. Tas tiks ražots deviņās dažādās rūpnīcās visā pasaulē un piedāvāts daudzās valstīs. Automobiļa priekštecis globāli bija viens no uzņēmuma vislabāk pārdotajiem automobiļiem, un tiek sagaidīts, ka arī jaunā versija sniegs lielu ieguldījumu Nissan „Power 88" - uzņēmuma vidēja termiņa biznesa plānā laika posmam no 2011. līdz 2016. gadam.

 

###

Par NISSAN EUROPE 

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropā, vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 16 000 darbinieku. Pērn Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 695 000 automobiļi, tostarp mini-MPV, godalgotie krosoveri, SUV un komercautomobiļi. Šobrīd Nissan Eiropas tirgū piedāvā 24 dažādus inovatīvus produktus, un uzņēmuma mērķis ir kļūt par vislielāko Eiropā pārstāvēto Āzijas autoražotāja zīmolu.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. www.nissan.lv

Ziņas avots - Nissan