Nissan Qashqai saņem „What Car?” „Labākā kompaktā apvidus automobiļa”  godalgu trešo gadu pēc kārtas

14.1.2016

  • Nissan Qashqai jau atkal saņēmis „What Car?” „Labākā kompaktā SUV” jeb „Labākā kompaktā apvidus automobiļa” godalgu – jau trešo gadu pēc kārtas. 
  • Lielbritānijā būvētais Qashqai tiek cildināts par iespaidīgo izsmalcinātību, efektivitāti un praktiskumu. 

Prestižajā „What Car?” balvu pasniegšanas ceremonijā Nissan Qashqai trešo gadu pēc kārtas triumfē „Labākā kompaktā apvidus automobiļa” kategorijā.

 

Ikgadējā ceremonijā, kas norisinājās Londonā, Qashqai ne vien tika nosaukts par „Labāko pirkumu” 15 000 – 25 000 £ cenu kategorijā, bet arī tika kronēts kā „Labākā kompaktā apvidus automobiļa” kategorijas absolūts līderis, pārspējot pārējo sešpadsmit konkurentu automobiļu modeļus.

„What Car?” izvēle no Qashqai klāsta krita uz 1,5 l dCi 110 N-Tec, tiesnešiem slavējot tā efektivitāti un ekonomiju, izsmalcināto dīzeļa dzinēju, līgano piekari un automobiļa salona kvalitāti, kā arī dāsnos aprīkojuma līmeņus.

Džims Holders (Jim Holder)
, „What Car” izdevēju „Haymarket” galvenais redaktors, teica: „Qashqai ir paveicis burvju triku, iegūstot vēl vienu uzvaru šajā sīvas konkurences piesātinātajā kategorijā. Par spīti spēcīgajiem pretiniekiem, šim Sanderlendā ražotajam automobilim piemita visi nepieciešamie talanti, lai plūktu uzvaras laurus.

Tas ir ne vien viens no ekonomiskākajiem un vismazāko piesārņojuma līmeni radošajiem automobiļiem šajā kategorijā, Nissan Qashqai ir arī augstas kvalitātes salons, kas atstāj ārpusē vēja, dzinēja un ceļa radītos trokšņus.

Izcilais praktiskums, šasija, kas ir nevainojami piemērota Lielbritānijas ceļiem, un iespaidīgais izsmalcināto dzinēju klāsts ir kā odziņa uz kūkas.”

Džeimss Raits (James Wright)
, Nissan Motor GB rīkotājdirektors, teica: „Mums ir liels prieks, ka Qashqai šarms jau atkal ir savaldzinājis „What Car?” žūriju. Nissan Qashqai ir iekarojis arī pircēju simpātijas, kļūstot par vislabāk pārdoto krosoveru Lielbritānijā.”

Turpinot Nissan veiksmes stāstu, 2015. gada septembrī jaunais Qashqai kļuva par pusmiljonu saražotu eksemplāru visātrāk sasniegušo automobili Lielbritānijā. Kopš ražošanas uzsākšanas 2014. gadā uz Sanderlendas ražotnes pirmā konveijera jauns Qashqai tiek uzbūvēts ik pēc 62 sekundēm – tie ir 58 automobiļi stundā.

Pateicoties Qashqai iespaidīgajai kvalitātei, stilam un tehnoloģijām, tas joprojām ir vislabāk pārdotais krosovers visā Eiropā.

 

###

 

Par NISSAN EUROPE

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārzemju automobiļu ražotājiem Eiropā, tā vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 17 600 darbinieku. Pagājušajā finanšu gadā Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 675 000 jauni automobiļi, tostarp godalgotie krosoveri, pilsētas automobiļi, SUV, komercautomobiļi un elektriskie automobiļi, ieskaitot Nissan LEAF, kas ir pasaulē populārākais elektriskais automobilis, un kuru rekomendētu iegādāties 96% Nissan LEAF esošo īpašnieku. Šobrīd Nissan, pārstāvot Nissan un Datsun zīmolus, Eiropā piedāvā 23 dažādus un inovatīvus automobiļu modeļus.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 185 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. www.newsroom.nissan-europe.com/lvhttp://www.nissan.lv/

 

Ziņas avots - Nissan