Pilnīgi jaunais Nissan NP300 Navara kļūst par Starptautiskā pikapa godalgas uzvarētāju 

  

18.11.2015

  • 2016. gada Starptautiskā pikapa apbalvošanā NP300 Navara saņem augstāko godalgu.
  • NP300 Navara ražošana uzsākta Nissan ražotnē Barselonā šajā mēnesī.
  • Konkursa žūrija slavē pikapa iespaidīgo eksterjeru un interjeru, segmentā jaunās tehnoloģijas, 2,3 litru dCi dzinēju un iespaidīgo kravnesību un vilktspēju.

Lionā, Francijā, apbalvošanas ceremonijā pilnīgi jaunais Nissan NP300 Navara kļuvis par 2016. gada Starptautiskā pikapa godalgas (International Pick-Up Award 2016) uzvarētāju.

 

Nissan nule atklātais, jaunais pikaps pārspējis sīvos sāncenšus – Mitsubishi L200 un Ford Ranger, konkursa žūrijai novērtējot NP300 Navara izcilību uz ceļa un apvidus apstākļos, spēcīgā dzinēja jaudu un kravnesību.

 

Jaunais NP300 Navara izgāja rūpīgos Starptautiskā pikapa testu procesus, kuros tika novērtētas pikapu spējas apvidus apstākļos, veiktspēja un vērtība attiecībā pret cenu. Testos tika pārbaudītas arī pikapu spējas kalpot par īstiem „darba zirgiem”, kas ietvēra vilktspējas salīdzināšanu.

 

Jaunais NP300 Navara dāvā krosoveru iedvesmotu komfortu un izsmalcinātību, vienlaikus saglabājot Navara izslavētās spējas apvidus apstākļos, izturību un kravnesību.

 

Tā robustā šasija lepojas ar virkni jaunu elementu, tostarp pilnīgi jaunu piecu sviru aizmugurējo balstiekārtu Double Cab versijai un iespaidīgu kravas kasti, kas ir par 67 mm garāka nekā iepriekšējam automobiļa modelim.

 

Pikapu tirgum unikālas ir arī daudzās inovatīvās automobiļa tehnoloģijas, kas pieejamas par pieņemamu cenu, piemēram, apkārtskata monitors (AVM) un ārkārtas bremzēšanas sistēma (FEB), kuru mērķis ir vēl vairāk uzlabot automobiļa braukšanas komfortu un praktiskumu.

 

Filipe Gira-Boutods (Philippe Guérin-Boutaud), Nissan LCV BU korporatīvais viceprezidents, saka: „Šis prestižais apbalvojums novērtē Nissan 80 gadu pieredzi pikapu segmentā. Starptautiskā Gada pikapa žūrijas rūpīgie testi pierādīja pilnīgi jaunā NP300 Navara izturību un inovatīvo raksturu.”

  

„Nissan Eiropā vislabāk ir pazīstams kā spējīgu 4x4 un revolucionāru krosoveru radītājs.  Jaunais NP300 Navara reprezentē šo abu izcilības jomu apvienošanu, lai dāvātu patiesi revolucionāru kravas pikapu, kas apvieno spēcīgo 4x4 izturību ar krosoveru izsmalcinātību un efektivitāti,” papildina Poncs Pandikutira (Ponz Pandikuthira), Nissan Europe Vieglo komercautomobiļu departamenta direktors.

 

„Ir patiess gods tapt izvēlētiem par Starptautisko Gada pikapu žūrijā, ko veido vispieredzējušākie komercautomobiļu žurnālisti visā Eiropā. Paldies Starptautiskā pikapa žūrijai par šo balvu un par nepārspējamo jaunā Nissan NP300 Navara produkta izcilības novērtējumu!”

  

Pilnīgi jaunā NP300 Navara ražošana tika uzsākta Barselonā šajā mēnesī. Pārdošanā visā Eiropā tas nonāks 2016. gada februārī.

 

Lai apskatītu NP300 Navara ražošanu Nissan ražotnē Barselonā, nospiediet šeit:

https://youtu.be/R_46MruCvwM 

 

###

 

Par NISSAN EUROPE

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārzemju automobiļu ražotājiem Eiropā, tā vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 17 600 darbinieku. Pagājušajā finanšu gadā Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 675 000 jauni automobiļi, tostarp godalgotie krosoveri, pilsētas automobiļi, SUV, komercautomobiļi un elektriskie automobiļi, ieskaitot Nissan LEAF, kas ir pasaulē populārākais elektriskais automobilis, un kuru rekomendētu iegādāties 96% Nissan LEAF esošo īpašnieku. Šobrīd Nissan, pārstāvot Nissan un Datsun zīmolus, Eiropā piedāvā 23 dažādus un inovatīvus automobiļu modeļus.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 185 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. www.newsroom.nissan-europe.com/lvhttp://www.nissan.lv/

Ziņas avots - Nissan