• Nissan atjaunoto rezerves daļu (Reman) un Nissan samazināto cenu rezerves daļu programmās ir pieejamas simtiem jaunu detaļu.
  • Paplašināšanās vēl vairāk pazeminās apkopes un remonta izmaksas automobiļiem, kas ir vecāki par 5 gadiem.
  • Abās programmās tiek piedāvātas vēl vairāk augstas kvalitātes sertificētas rezerves daļas par līdz šim zemākajām cenām.
  • Nissan atjaunoto rezerves daļu programma piedāvā ekoloģiski draudzīgas jaunu detaļu alternatīvas, kas patērē mazāk enerģijas un izejvielu.

05.09.2018. – Nissan ir paplašinājuši abu pēcpārdošanas apkalpošanas programmu klāstu automobiļiem, kas ir vecāki par 5 gadiem, ar simtiem jaunu rezerves daļu, lai uzlabotu klientu apkalpošanu.

 

Nissan automobiļu, kas ir vecāki par 5 gadiem, īpašniekiem tagad ir pieejams līdz šim plašākais atjaunoto un samazināto cenu rezerves daļu klāsts sava automobiļa apkopei.

 

Šīs divas programmas – Nissan atjaunotās rezerves daļas (Reman) un Nissan samazināto cenu rezerves daļas – autovadītājiem, kuri brauc ar automobiļa modeļiem, kas ir vecāki par 5 gadiem, nodrošina piekļuvi augstas kvalitātes detaļām, samazinot apkalpošanas un apkopes izmaksas.

 

Klienti iegūst uzlabotu apkalpošanas līmeni un plašākas izvēles iespējas Nissan pēcpārdošanas apkalpošanas tīklā. Tas ļauj vairāk klientiem palikt tīklā, samazinot automobiļa uzturēšanas izmaksas.

 

Nissan atjaunoto rezerves daļu katalogs, kurā 2017. gada augustā bija 380 rezerves daļas, šodien pārsniedz jau 1000. Katalogā ir pieejamas detaļas daudziem 5 gadus veciem un vecākiem pasažieru automobiļiem, ieskaitot Juke, Qashqai un X-Trail krosoveriem, iepriekšējās paaudzes Micra un noteiktiem viegliem komercautomobiļiem.

 

Nissan atjaunoto rezerves daļu programma piedāvā augstas kvalitātes atjaunotas rezerves daļas par vidēji 30% lētāk, salīdzinot ar oriģinālām detaļām. Atbilstoši Nissan stingrajiem kvalitātes standartiem, šīs rezerves daļas ir oriģinālas rezerves daļas, kas ir izjauktas, pārbaudītas un atjaunotas, lai nodrošinātu pilnīgu drošību.

 

Šādi pārstrādājot jau esošās rezerves daļas tiek uzturēta automobiļa veiktspēja un uzticamība, kā arī samazināta Nissan ražotnes procesu CO2 ietekme.

 

Visām Nissan atjaunotajām rezerves daļām ir tāda pati garantija kā oriģinālām jaunām Nissan rezerves daļām, un uz tām neattiecas nobraukuma ierobežojumi. Taču, salīdzinot ar jaunu rezerves daļu izgatavošanu, tām nepieciešams mazāk enerģijas un par aptuveni 75% mazāk izejvielu.

 

Tikmēr Nissan samazināto cenu rezerves daļu programmas klienti arī iegūs no līdz šim plašākā rezerves daļu kataloga. Ja 2017. gada janvārī katalogā bija pieejamas mazāk nekā 150 rezerves daļas, tad tagad tas ir divkāršojies, un pieejamas ir vairāk nekā 350. Līdz 2019. gada aprīlim šo skaitu ir ieplānots palielināt līdz 500.

 

Programmas galvenais mērķis ir Nissan pamata modeļi – Juke, Qashqai, X-Trail, Micra un LEAF – un tajā ir pieejamas daudzas kārtējās apkopes rezerves daļas, ieskaitot, filtrus, logu tīrītājus, bremžu uzlikas un sajūgus. Nissan samazināto cenu rezerves daļas vidēji maksā par 20% lētāk nekā oriģinālas rezerves daļas.

 

Turklāt, Nissan samazināto cenu rezerves daļu klienti iegūst arī pateicoties Nissan solījumam klientiem. Tajā ir iekļauta bezmaksas transportlīdzekļa pārbaude, servisa maiņas automobilis, pagarināts Nissan Asistence – Nissan tehniskās palīdzības dienesta pakalpojums – un tāda pati garantija kā oriģinālām Nissan rezerves daļām. Visas rezerves daļas uzstāda kvalificēti mehāniķi, lai nodrošinātu augstāko drošības un kvalitātes līmeni.

 

Žans Kristofs Mersjē (Jean-Christophe Mercier), Nissan Europe pēcpārdošanas apkalpošanas nodaļas priekšsēdētāja vietnieks, komentē: "Vairums autovadītāju vēlas palikt ražotāja sertificēto dīleru tīklā, un šīs programmas ir lielisks veids kā palīdzēt viņiem to izdarīt.”

 

Viņš piebilst: "Paplašinot šīs abas konkurētspējīgās programmas, mēs piepildām mūsu apņemšanos nodrošināt izcilus apkalpošanas standartus un pēcpārdošanas izvēles visiem Nissan autovadītājiem.” 

Ziņas avots - Nissan