Nissan vieglo komercautomobiļu klāsts demonstrē kompetenci ar Nissan Navara Dark Sky konceptautomobili un Nissan Navara N-Guard

 

19.9.2018. – Nissan Hannoveres 2018. gada automobiļu izstādē ir atklājuši divus jaunus automobiļus – Nissan Navara Dark Sky konceptautomobili un Nissan Navara N-Guard.

 

Abi modeļi izceļ Nissan pieaugošo vieglo komercautomobiļu (LCV) daudzpusību, kuru pielāgoto modeļu apgrozījums pēdējos trīs gados ir sasniedzis satriecošu 300% pieaugumu. Pateicoties šiem pielāgotajiem modeļiem, Nissan klientiem spēj nodrošināt īpaši pielāgotus risinājumus viņu biznesa vajadzībām.

 

Izstādes galvenā zvaigzne ir Nissan Navara Dark Sky konceptautomobilis. Izstrādāts Apvienotajā Karalistē, sadarbojoties ar Eiropas Kosmosa aģentūru (EKA), un aprīkots ar uzlabotu Nissan ProPILOT moderno autovadītāja palīgsistēmas tehnoloģiju, tas nodemonstrē, kā Navara pikaps nodrošina barošanu un velk mobilu astronomijas observatoriju.

 

Konceptautomobiļa īpaši pielāgotajā piekabes modulī ir iekļauts augstas veiktspējas PlaneWave teleskops. Pateicoties Navara inteliģentajām vilkšanas spējām, teleskopa moduli var viegli aizvilkt uz nomaļām apvidus vietām ar “tumšām debesīm,” kur zvaigžņu vērošanai ir labākie atmosfēriskie apstākļi.

 

Arī Nissan Navara N-Guard, spēcīga un stilīga īpaša versija, kas tagad pieejama pārdošanā, debitēja automobiļu izstādē. Tā ir aprīkota ar plašu eksterjera un interjera dizaina uzlabojumu klāstu, paplašinot Navara pievilcību tiem, kas vēlas pirmšķirīgu pikapu apvidus piedzīvojumiem.

 

Iedvesmu smēlies no Nissan Navara EnGuard konceptautomobiļa, kas tika atklāta Hannoveres 2016. gada automobiļu izstādē, Nissan Navara N-Guard ir pieejams ar OFF-ROADER AT32 pielāgojuma komplektu, un arī to var aplūkot uz Nissan skatuves Hannoveres automobiļu izstādē. Pateicoties augstākam klīrensam, virsbūves apakšpuses aizsardzībai un papildu padeves caurulei, tas ir visspējīgākais Navara, kāds jebkad piedāvāts klientiem Eiropā.

 

Ašvani Gupta (Ashwani Gupta), Nissan vieglo komercautomobiļu tirgvedības nodaļas galvenais viceprezidents, komentēja: “Spēcīgie pikapi, kas izlikti izstādē, perfekti atspoguļo Nissan apņēmību panākt izcilību pielāgotiem transportlīdzekļiem. Pateicoties Nissan Inteliģentajai mobilitātei, tajā skaitā ProPILOT, neticamā katra automobiļa daudzpusība mums ļauj sniegt ļoti lielu atbalstu visām biznesu vajadzībām un kļūt par reāliem partneriem mūsu klientiem.”

 

Pateicoties to visurgājēju spējām un Nissan Inteliģentās mobilitātes funkciju klāstam, Nissan vieglie komercautomobiļu modeļi turpina piesaistīt jaunus klientus visā pasaulē, atbalstot Nissan vieglo komercautomobiļu 40% ilgtspējīgas izaugsmes mērķi līdz 2022. gadam. Globālais vieglo komercautomobiļu apgrozījums 2018. gada pirmajā pusē sasniedza 464 900 vienības, 5,7% pieaugumu, salīdzinot ar iepriekšējo gadu.

 

Nissan Navara ieņem svarīgu lomu Nissan globālajā vieglo komercautomobiļu klāstā un ir pārdotākais Nissan pikaps visā pasaulē.

 

Citi Hannoveres automobiļu izstādē aplūkojami Nissan vieglo komercautomobiļu modeļi ietver NV200, NV300 un NV400 Van versijas, un pilnīgi elektrisko e-NV200 Van versiju. Pateicoties augstajam pieprasījumam, īpaši no piegādes, transporta un privātiem uzņēmumiem visā Eiropā, kopš palaišanas 2018. gada janvārī jau ir veikti 7000 uzlaboto e-NV200 pasūtījumi, kas ir 136% apgrozījuma pieaugums pirmajā 2018. gada pusē, salīdzinot ar to pašu laika posmu iepriekšējā gadā.

 

Augošo Nissan vieglo komercautomobiļu klāsta spēku veicina arī Renault-Nissan-Mitsubishi biznesa apvienība. Apvienojot Renault furgonu ekspertīzi, Nissan kravas automobiļu zināšanas un Mitsubishi pikapu spējas, Alianase pašlaik ir sastopama 91 pasaules tirgū un turpina savu ceļu uz vieglo komercautomobiļu ražotāju līdera pozīciju pasaulē.

 

Pilnais Nissan vieglo komercautomobiļu modeļu klāsts Hannoveres automobiļu izstādē:
Nissan Navara Dark Sky konceptautomobilis, Nissan Navara N-Guard, Nissan Navara N-Guard Off-Roader AT32, NV200 Van, e-NV200 Van, NV300 Coffee, NV300 Camper, NV400, NV400 Dropside.

Preses konference notiks trešdien, 19. septembrī, 10.30 no rīta.

 

Ziņas avots - Nissan