Ar pilnīgi jauno X-Trail Nissan krosoveru segmentā dominē vēl spēcīgāk

 

  • Pilnīgi jaunā dizaina X-Trail turpina Nissan 4x4 tradīcijas 
  • X-Trail ir pilnībā integrēts nozarē dominējošo Nissan krosoveru klāstā.
  • Izteiksmīgs dizains, inteliģents aprīkojums un uzlabotas spējas apvidus apstākļos.
  • Modernu, segmentā pirmoreiz izmantotu tehnoloģiju pārpilnība.
  • Septiņu sēdvietu versija ar īpaši pielāgojamu automobiļa salona izkārtojumu.
  • Segmentā plašākā telpa kājām automobiļa salona aizmugurē sēdošajiem pasažieriem.
  • Unikāla otrās sēdekļu rindas bīdīšanas un atzveltņu atgāšanas funkcija.
  • Ar jaunās NissanConnect sistēmas palīdzību X-Trail ir savienojams ar plašu aplikāciju klāstu.
  • Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijas ar vēl vairāk drošības funkcijām.
  • Jauns aprīkojums - atverama panorāmas stikla jumta lūka un LED priekšējie lukturi.
  • Divu un četru riteņu piedziņas versijas.
  • Jauna Nissan XTronic transmisija 2WD piedziņai.
  • Jaunajam dCi 130 ZS dzinējam ir uzlaboti CO2 izmešu un degvielas patēriņa rādītāji.
  • CO2 izmešu apjoms - no 129 g/km.

Atklājot pilnīgi jauno X-Trail, Nissan apliecina savas pasaules līdera pozīcijas krosoveru segmentā. Pilnīgi no jauna konstruētais X-Trail pievienojas Nissan visaptverošās krosoveru ģimenes atjaunotajiem Qashqai un Juke automobiļu modeļiem - līdzi atnesot jaunas tehnoloģijas, stilu un segmentā vadošo praktiskumu. Plašākam patērētāju lokam jaunais X-Trail pirmo reizi bija skatāms 2013. gada automobiļu izstādē Frankfurtē, savukārt pārdošanā tas būs pieejams jau šā gada jūlijā. Līdz ar jaunā X-Trail laišanu klajā iezīmējas vēl vienas aizraujošas nodaļas sākums Nissan krosoveru veiksmes stāstā.

 

Pārskats

 

Jaunais X-Trail apvieno Nissan izslavētās 4x4 tradīcijas ar svaigām idejām un tehnoloģijām, kuras iedvesmojuši zīmola satriecošie krosoveru automobiļu modeļi. Visi kopā tie veido automobili, kas no jauna definē kompakto SUV segmentu.

 

Konstruēts uz jaunās, Renault-Nissan alianses kopīgi izstrādātās Common Module Family (CMF) platformas, jaunais X-Trail ir tikpat izturīgs un izsmalcināts kā iepriekšējās paaudzes automobiļa modelis, bet dāvā vēl pilnīgāku krosovera stilu, efektivitāti, aizraujošu dizainu, inovatīvas tehnoloģijas, kā arī nepārspējamu komfortu un praktiskumu.

 

Nissan vēlme piedāvāt jauno X-Trail kā visdaudzpusīgāko automobili C-SUV segmentā veicināja motivāciju automobiļa jaunā, izteiksmīgā dizaina veidošanā. Nevainojami iederoties zīmola moderno krosoveru SUV stila vīzijā, jaunais X-Trail lepojas ar pārsteidzošu, jaunu izskatu, kuru definē Nissan jaunā dizaina valoda.

 

Pateicoties plastiskajai, tomēr muskuļotajai virsbūvei, jaunais X-Trail apvieno spēku un piedzīvojumu garu ar dabiski plūstošām kontūrām. Elegantajā, taču sportiskajā profilā integrēta virkne jaunu dizaina īpašību un elementu, tostarp jaunie, drosmīgie priekšējie lukturi, kuri bagātīgākajos aprīkojuma līmeņos ar LED spuldzēm pieejami jau standarta aprīkojumā, un jaunā, izteiksmīgā LED josla, kas ļauj acumirklī atpazīt automobili pat naktī. Papildus elementi - elektriski atveramas bagāžas nodalījuma durvis un atverama panorāmas stikla jumta lūka.

 

Arī automobiļa salons jaunā X-Trail braucējiem dāvā pilnīgi jauna tipa vidi. Automobiļa salonā, kas jau sākotnēji konstruēts, paturot prātā papildaprīkojuma septiņu sēdvietu versiju, ir veidots slīps teātra tipa sēdekļu izkārtojums, kas katram pasažierim nodrošina izcilu skatu uz apkārtni. Jaunajā X-Trail izmantoti augstākās kvalitātes materiāli, un automobilim piemīt rūpīgi pārdomāts dizains - tas nosaka jaunus standartus piekļuvei aizmugures sēdekļiem, plašai telpai pēdējā rindā sēdošajiem un automobilī iebūvētajām tehnoloģijām. Tāpat X-Trail lepojas ar jaunākās paaudzes NissanConnect sistēmu, kas dāvā viedtālruņa integrāciju un virkni inovāciju, tostarp vairākas integrētas aplikācijas, kas uzlabos braukšanas pieredzi.

 

Jaunajam X-Trail jaudu nodrošina spēcīgais, tomēr taupīgais dCi 130 ZS dzinējs, kas nodrošina optimālu degvielas ekonomijas un nepārspējamas izsmalcinātības līdzsvaru jebkurā ātrumā. Automobilis ir pieejams ar divu un četru riteņu piedziņu, pēdējā versija ir aprīkota ar Nissan jaunākās paaudzes ALL MODE 4x4-i transmisiju. Apvienojumā ar Nissan jauno šasijas kontroles sistēmu un Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijām jaunā X-Trail piedziņa autovadītājam sniedz visaptverošu drošības un komforta funkciju klāstu, kas nodrošina, lai ikviens brauciens dāvātu patiesu prieku.

 

Jaunajam X-Trail Nissan augošajā krosoveru ģimenē būs ārkārtīgi svarīga loma. Tas tiks būvēts deviņās ražotnēs visā pasaulē un pārdots neskaitāmu valstu tirgos. Automobiļa priekštecis globāli bija viens no uzņēmuma vislabāk pārdotajiem automobiļiem, un tiek sagaidīts, ka arī jaunā versija sniegs lielu ieguldījumu Nissan Power 88 - uzņēmuma vidēja termiņa biznesa plānā laika posmam no 2011. gada līdz 2016. gadam.

 

###

Par NISSAN EUROPE 

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropā, vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 16 000 darbinieku. Pērn Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 695 000 automobiļi, tostarp mini-MPV, godalgotie krosoveri, SUV un komercautomobiļi. Šobrīd Nissan Eiropas tirgū piedāvā 24 dažādus inovatīvus produktus, un uzņēmuma mērķis ir kļūt par vislielāko Eiropā pārstāvēto Āzijas autoražotāja zīmolu.

 

Par Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe, Ltd. ir uzņēmums, kas atbild par Nissan Motor Co., Ltd. automobiļu importu un mārketingu Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā Latvijā un Lietuvā. Nissan Nordic Europe ir nodarbināti aptuveni 181 savas jomas profesionāļi, un uzņēmuma centrālais birojs atrodas Espo, Somijā. http://www.nissan.lv/

Ziņas avots - Nissan