PREZENTĒTS PILNĪGI JAUNAIS NISSAN X-TRAIL

  • Frankfurtes automobiļu izstādē prezentēts viens no diviem globālo Nissan krossoveru SUV dizainiem.
  • Jaunais X-Trail turpina Nissan 4x4 tradīcijas un uzņēmuma līderpozīciju krosoveru segmentā.
  • Stilīgs, ērts un kluss, bet vienlaikus...
  • ... ļoti spējīgs jebkuriem piedzīvojumiem apvidus apstākļos.
  • Ar jauno NissanConnect navigācijas sistēmu.
  • Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijas ar vēl plašāku drošības funkciju klāstu.
  • Augstākās klases dizains un tehnoloģijas:
  • Pilna garuma panorāmas stikla jumts;
  • Septiņu sēdvietu versija un ietilpīgs, pielāgojams bagāžas nodalījums.
  • Divu un četru riteņu piedziņas versijas.

Muskuļotais, modernais un tehnoloģijām pārpilnais, jaunais Nissan X-Trail 2013. gada Frankfurtes automobiļu izstādē ir piedzīvojis pasaules pirmizrādi. Turpinot Nissan cienījamās 4x4 tradīcijas, taču papildinot to ar pasaules vadošo krosoveru zinātību, jaunais X-Trail no jauna definē kompakto SUV segmentu.

 

Vienlaikus, vairojot savu priekšteču „dodies jebkur" uzticamību, jaunais X-Trail iedvesmu smeļas no Nissan tirgū dominējošajiem krosoveriem - Qashqai, Juke un Murano -, lai radītu vispilnīgāko, spējīgāko un modernāko ģimenes automobili, kas paredzēts jebkuriem apstākļiem.

 

Jaunais X-Trail ir tieši tikpat izturīgs un pilnīgs kā iepriekšējās paaudzes automobiļa modelis, taču ir papildināts ar krosovera stilu un efektivitāti, aizraujošu dizainu, inovatīvām tehnoloģijām un nepārspējamu komfortu, kas sīvi konkurējošajā C-SUV tirgū nosaka jaunus standartus.

 

X-Trail Nissan ir ārkārtīgi nozīmīgs automobilis. Tas tiks būvēts deviņās ražotnēs visā pasaulē, paredzēts dažādiem tirgiem. Pēc globālās prezentācijas jaunā X-Trail ražošana tiks uzsākta 2014. gada pirmajā ceturksnī, bet tirdzniecība visā pasaulē tiks uzsākta 2014. gada jūlijā. Automobiļa priekštecis globāli bija viens no uzņēmuma vislabāk pārdotajiem automobiļiem, un tiek sagaidīts, ka arī jaunā versija sniegs lielu ieguldījumu Nissan „Power 88" - uzņēmuma vidējā termiņa biznesa plānā laika posmam no 2011. līdz 2016. gadam.

 

###

 

Par NISSAN EUROPE 

Nissan ir viens no visplašāk pārstāvētajiem ārvalstu automobiļu ražotājiem Eiropā, vietējās dizaina, izpētes un attīstības, ražošanas, loģistikas, pārdošanas un mārketinga nodaļās nodarbinot vairāk nekā 16 000 darbinieku. Pērn Nissan ražotnēs Lielbritānijā, Spānijā un Krievijā tika uzbūvēti vairāk nekā 695 000 automobiļi, tostarp mini-MPV, godalgotie krosoveri, SUV un komercautomobiļi. Šobrīd Nissan Eiropas tirgū piedāvā 24 dažādus inovatīvus produktus, un uzņēmuma mērķis ir kļūt par vislielāko Eiropā pārstāvēto Āzijas autoražotāja zīmolu.

Ziņas avots - Nissan